Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 puan farkla şampiyon da olsak ben Dursun Özbek'in kazanmasını istemem kesinlikle. Hayatta 3 senelik bir süre için güvenmem tekrar kendisine.beyler basketbolda hatrı sayılır iyi bir sezon geçirdik farzedelim
ligde de bi 10 puan farkla şampiyon olduk ziraatide kazandık misal.. asamoah-welliton( yada başkası) ihtiyac transferlerimiz yapılmış düşünelim...
2018mayis ayinda ahmet özdoğan,adnan öztürk, durusn özbek gibi tabi baskalarida olacaktir seçimde aday oldular.
Dursun Özbek'in kazanmasını ister misiniz? Meraktan soruyorum... herkes görünüşünü belirtirse güzel olur, önemli konu bence
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim en büyük korkum bundan ziyade yabancı oyuncuların çabuk gevşemesi özellikle belhanda nınKahvaltiya gercekten inmediyse sorun buyuk, hem de kaptan, takimin ahengini bozmadan caresine bakilmasi gerekir
Bu isler boyledir, ilerleyen haftalarsa misal Feghouli gelecek Garry yedek kalacak baslar onu islemeye, Asamoah gelir Linnes ya da Tolga falan yedek kalir baslar onlari da islemeye, iste sen hakediyordun bak nasil kesti aninda o kadar ozveri gosterdin deydi mi falan, 2 kotu pas atarsin taraftar asar seni bak ben sampiyonluklar kazandirdim bana ne yapiyorlar falan
Sonra 1-2 kotu sonucta cetecilik baslar tekrar
Yillarca boyle somurduler Galatasaray'i
Ben artik tam profesyonel, parasini alan karsiliginda da kendi degil takim icin oynayan oyuncular gormek istiyorum
Şuan için en iyi dursun gözüküyorbeyler basketbolda hatrı sayılır iyi bir sezon geçirdik farzedelim
ligde de bi 10 puan farkla şampiyon olduk ziraatide kazandık misal.. asamoah-welliton( yada başkası) ihtiyac transferlerimiz yapılmış düşünelim...
2018mayis ayinda ahmet özdoğan,adnan öztürk, durusn özbek gibi tabi baskalarida olacaktir seçimde aday oldular.
Dursun Özbek'in kazanmasını ister misiniz? Meraktan soruyorum... herkes görünüşünü belirtirse güzel olur, önemli konu bence
İkinci yarı oyundan düştük belki 3-0 ın rahatlıgı ama gecen haftada aynısı oldu iyi bişey değil
kaldı ki 2 haftadır 65-70 dk baskılı oynadık.5-0,5-1 olacak pozisyonlar yakalandı 60 dkda..3 0 'dan sonra bütün takımlar frene basar sezon başı üstelikİkinci yarı oyundan düştük belki 3-0 ın rahatlıgı ama gecen haftada aynısı oldu iyi bişey değil
Rakipler kötü idi eyvallah ama hiç biri ne Fener'in berabere kaldığı Göztepe, ne Beşiktaş'ın berabere kaldığı Kasımpaşa'dan kötü değillerdi. Biz çok hırslı olduğumuz için var olduklarından da kötü göründüler onlar daha çok fırsat verecekler yine her şey olabilir aynı takımlarla oynadıklarında.
[TABLE="class: lr_tbl ts, width: 631"]
[TR="class: _Fb _jZc"]
[TD="class: _Xc vk_pl"]22 Eki - Süper Lig
Galatasaray[/TD]![]()
[TD="class: _Bh, align: center"][COLOR=#878787 !important]-[/COLOR][/TD]
[TD="class: _Eb _Wi, align: right"][COLOR=#878787 !important]Henüz belli değil[/COLOR]
Fenerbahçe[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 7"][/TD]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]29 Eki - Süper Lig
Trabzonspor[/TD]![]()
[TD="class: _Eb _Wi, align: right"][COLOR=#878787 !important]Henüz belli değil[/COLOR]
Galatasaray[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]5 Kas - Süper Lig
Galatasaray[/TD]![]()
Gençlerbirliği[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]19 Kas - Süper Lig
Başakşehir[/TD]![]()
Galatasaray[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]26 Kas - Süper Lig
Galatasaray[/TD]![]()
Alanyaspor[/TD]![]()
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TD="class: _Xc vk_pl"]3 Ara - Süper Lig
Beşiktaş[/TD]![]()
Galatasaray![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şu fikstür epey kasvetli buradan lider çıkarsak devreyi de lider kapatmış oluyoruz haliyle bence daha da vermeyiz o saatten sonra.
Ali Dürüst denen adamı bir daha Galatasaray'ın yönetimine sokanlar şerefsizdir. İster seversin ister sevmezsin Dursun'u, ama Galatasaray başkanından habersiz gidip zaten hali hazırda görüşülen Lucescu ile anlaşamazsın. Bir de Galatasaraylı olacak herif. Tüpçünün bir diğer maşası.Şuan için en iyi dursun gözüküyor
Hele divanda yaşananları görünce
Ama Ali dürüst apo terim üçlüsü dönerse ibre onlara kayar
Lucescunun gelmemesi hayırlı olduAli Dürüst denen adamı bir daha Galatasaray'ın yönetimine sokanlar şerefsizdir. İster seversin ister sevmezsin Dursun'u, ama Galatasaray başkanından habersiz gidip zaten hali hazırda görüşülen Lucescu ile anlaşamazsın. Bir de Galatasaraylı olacak herif. Tüpçünün bir diğer maşası.
Kwadwo
Oumar
Domagoj

Benim şahsi fikrim dursun özbek çok zor zamanda geldi ve az olan maddi imkânlarıda yanındaki komisyoncular sayesinde kötü kullandı. Komisyoncuları temizledi ve tudor ile sistemi kurarak sisteme uygun nokta transferler yapıyor. Asamoah ve fegouli monte olduktan sonra çok çok illegal şeyler olmadığı sürece inşallah şampiyon olacaz. Taraftar maddi destek vermeye başladı, ben bile paso lige başvurdum kombine alacam digitürk aldım ve maaş yattığında 2 forma alacam. Kısacası sisteme göre devam ederse 1 şansı daha hak ediyor sistemi bozmamak için.beyler basketbolda hatrı sayılır iyi bir sezon geçirdik farzedelim