- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Cogu kruse ya gidiyor para varsaSikecilerin parasi kaldım muricten? 7milyon var diyorlardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cogu kruse ya gidiyor para varsaSikecilerin parasi kaldım muricten? 7milyon var diyorlardi
Sirf bonservis rakamlarina bakarsak , paralari daha olmali. Ama TFF'nin uyguladigi harcama limitlerindeki durumlarini bilmiyorum.Sikecilerin parasi kaldım muricten? 7milyon var diyorlardi
Hak eder etmesinede bize gelmek ister mi orası muamma.
Katılmıyorum.
Doğru başkanı ve yöneticiyi bulana kadar devam edeceğiz.
burak elmas şimdilik doğru bir isim gibi durmuyor.Ama yapacak birşey yok.Cengizin ne halt olduğu ortada ve yönetimide ortada..Ama burak elması tam olarak bilemediğimiz için bir umut var.
Bizim doğru yöneticilere ihtiyacımız var.O zaman paragöz gomiside aramayız. onyekuruyada muhtaç kalmayız.
Kruse'ye çoğu gittiği için yeni bir unicredit operasyonu çekecekleri konuşuluyor.Sikecilerin parasi kaldım muricten? 7milyon var diyorlardi
Forma vermiyolar napsın
Monacoda oynayip psg formasi xd
Kruse'ye çoğu gittiği için yeni bir unicredit operasyonu çekecekleri konuşuluyor.
Monacoda oynayip psg formasi xd
abi ben pelkasla beraber limitlerinin bittiğini biliyorum bonservis+tff limitini öyle doldurmuşlardıSirf bonservis rakamlarina bakarsak , paralari daha olmali. Ama TFF'nin uyguladigi harcama limitlerindeki durumlarini bilmiyorum.
Tony soprano tarihin en gerçekçi karakterleri arasında rahat top 3 ‘e girer tabi merhum James Gandolfi’nin muazzam oyunculuğuda bunda bi etken.Renktasin biri gözden düşmüş olarak yazmış, ama Apo varken zaten neredeyse imkansız sayılır.
Olabilir tam detayli bilgiye sahip degilim o konuda. Zaten TFF , Fener'in durumunu net aciklamiyor bilerek. Birseyler donuyor orada.abi ben pelkasla beraber limitlerinin bittiğini biliyorum bonservis+tff limitini öyle doldurmuşlardı
Kruse'ye çoğu gittiği için yeni bir unicredit operasyonu çekecekleri konuşuluyor.
En son pelkas için 6 7 verdiler galiba ondan sonra kaldimi acabaSirf bonservis rakamlarina bakarsak , paralari daha olmali. Ama TFF'nin uyguladigi harcama limitlerindeki durumlarini bilmiyorum.
Hep böyleydiOnyekuru iyice çökmüş gibi geldi gözünün feri gitmiş adamın ne olmuş bu çocuğa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerbahçe, Pelkas için PAOK'a 1.6 milyon euro bonservis bedeli + sonraki satıştan yüzde 20 pay verecek.En son pelkas için 6 7 verdiler galiba ondan sonra kaldimi acaba
Transfermarkt'a baktim da, Pelkas icin 1.6 milyon euro odemisler yaziyorEn son pelkas için 6 7 verdiler galiba ondan sonra kaldimi acaba
Herkes transfermarkte bakıyorda resmi bir site değil orası yani güvenilirliği yok bana göre oraya konulan rakamlar degisebilirTransfermarkt'a baktim da, Pelkas icin 1.6 milyon euro odemisler yaziyor
Toplam satis: 8,92 milyon euro
Toplam gelir: 23 milyon euro
pelkas topçu felan değil bomboş bir adam geçinizTransfermarkt'a baktim da, Pelkas icin 1.6 milyon euro odemisler yaziyor
Toplam satis rakami: 23 milyon euro
Toplam bonservisli giderler: 8,92 milyon euro