Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum.
Doğru başkanı ve yöneticiyi bulana kadar devam edeceğiz.
burak elmas şimdilik doğru bir isim gibi durmuyor.Ama yapacak birşey yok.Cengizin ne halt olduğu ortada ve yönetimide ortada..Ama burak elması tam olarak bilemediğimiz için bir umut var.

Bizim doğru yöneticilere ihtiyacımız var.O zaman paragöz gomiside aramayız. onyekuruyada muhtaç kalmayız.

Ayni mantikla Gomisi yollamak da dogru dedin muhtemelen ve bi kabaca 30 milyon copte su an ve hala forvet ariyoruz.

Mustafa Cengiz su an GS in cikarabilecegi en iyi baskan. Kadrosunu degistirmeli. Apoyla vs olacak isler degil.

Diagne dediklerinde hayir diyen nadir kisilerdendim burada. O da denenmemisti ve goz gore gore girdi.

Burak elmas da ayni diagne gibi olur.

Renktasin biri gözden düşmüş olarak yazmış, ama Apo varken zaten neredeyse imkansız sayılır.

Tony soprano tarihin en gerçekçi karakterleri arasında rahat top 3 ‘e girer tabi merhum James Gandolfi’nin muazzam oyunculuğuda bunda bi etken.

Kruse'ye çoğu gittiği için yeni bir unicredit operasyonu çekecekleri konuşuluyor.

yüzde 100 ozandır kaleci satıp kaleci almak resmen kumar gustavoyu taraftar çok seviyor ozan ise yarı yarıya bölmüş taraftarı anlamadığım olay bu transfermarkt denen sitenin ozanı 10 m değerinde göstermesi

Bu pustlar çok büyük itlikler çevirdiler UEFA bunları kalem kalem biliyor ama baş rusvetcide onlar ama bir noktada fenerin bu yolsuzlukları patlayacak bana göre yalı çocuğu el altından para vererek kapatmaya çalıştı herseyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt