- 1 Mayıs 2018
- 57.944
- 48.713
- 3.873
Sen niye sürekli badir bari yazıyorsun büyük merak içerisindeyim![]()
cunku o badir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye sürekli badir bari yazıyorsun büyük merak içerisindeyim![]()
Böyle adamları bıde mod yapmıslar renktaşküfür etmeyi pek seven insan değilim birazda zorlarsa küfürüde yer benden o kadar sinir oldum ya ne zaman birsey yazsam yok kolpacı filan diyor ya adamı del, ediyor yorumları beğenmiyorsan cevap verme ya bana
vay minik kolpacı kardesimiz de burdaymısküfür etmeyi pek seven insan değilim birazda zorlarsa küfürüde yer benden o kadar sinir oldum ya ne zaman birsey yazsam yok kolpacı filan diyor ya adamı del, ediyor yorumları beğenmiyorsan cevap verme ya bana
Evren , Ertem'i cebinden çıkarır gardaşEvren Göz: "Galatasaray yerli bir stoper alacak. Mert Çetin'in ismi geçiyor."
Bu cocuk potansiyelli baya diyorlar. 2.ahmet calik olacak ama herhalde
Efendi adam , iş görürEvren hic birsey bilmemesi disinda iyi muhabir
harbiden öyle. KAP geldikten sonra hayırlı olsun yaziyordu sadece öyle iyiydi.Evren , Ertem'i cebinden çıkarır gardaş
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gençlerbirliğinden alınıpta bizde başarılı olmuş Ergün den başka futbolcu hatırlamıyorum.Sırf takımı gençlerbirliği diye almayalımEvren Göz: "Galatasaray yerli bir stoper alacak. Mert Çetin'in ismi geçiyor."
Evren hic birsey bilmemesi disinda iyi muhabir
Cagne'ye artik gitti gözüyle bakiyorum. Belli ki Monaco önce Andre Silva transferini resmiyete kavusturmak istiyor cünkü dünyada ciddi forvet kitligi var, onunla da anlasmislar, belki yasindan da dolayi cok istiyorlar. Ama sigorta olarak da elimizde Falcao kalsin diyorlardir eger transfer olmazsa.Şöyle bir durum var. Adamlar Andre Silva'yi alsalarda almasalar da Falcao'yu herturlu yollayacaklar takımdan.(benim görüşüm) Ha bu biz oluruz başkası olur orasi Monaco'yu ilgilendirmiyor tabii,oyuncu nereyi isterse artık ki ben bu durumda bizi ciddi anlamda ön planda görüyorum eğer ki basında ki iddialar doğruysa.
Oyuncu Porto'yu seçerse Aboubakar gelir, onun dışında adı geçen Tigre'ye falan gitmez Falcao.
Samatta'yı listenin başına aldıysak eğer çok beklememiz gerekir bu transfer için; fiyatı indirmek amacıyla.
Bakalım hayırlısı.. şuan gidecek oyuncular üzerinde durulduğunu düşünüyorum ben
harbiden öyle. KAP geldikten sonra hayırlı olsun yaziyordu sadece öyle iyiydi.
Nereden cesaret geldiyse gene başladı sallamaya. Twitterda da çok seveni saygı duyanı var. Oysa kulüpte görev aldi diye biliyorum gecen sene Evren Goz'ün. Hala birseyler ogrenemiyor belli
Bursaspor lu Ertuğrul bunlardan kat kat iyidirEvren Göz: "Galatasaray yerli bir stoper alacak. Mert Çetin'in ismi geçiyor."
yok ya sıteye giriyorum renktaslarla biraz kafa dağıtayım diye sinir oldum çıkıyorum zaten bir daha da girmiycem arkamdan konusmadığı sürece duyduklarımı twetterdan paylaşırım isteyen inanır isteyen inanmaz kendi bilir ben kaçtımBu tarz durumlarda isyankar olmak lazim
Kufret kurtul derim, bir daha sana bulasamaz sen 1-2 gunluk cezadan donunce. Bulasirsa yonetim el atar.
kadir artik pepe emoticonlarin zamani gelmedimi