Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
küfür etmeyi pek seven insan değilim birazda zorlarsa küfürüde yer benden o kadar sinir oldum ya ne zaman birsey yazsam yok kolpacı filan diyor ya adamı del, ediyor yorumları beğenmiyorsan cevap verme ya bana
Böyle adamları bıde mod yapmıslar renktaş

küfür etmeyi pek seven insan değilim birazda zorlarsa küfürüde yer benden o kadar sinir oldum ya ne zaman birsey yazsam yok kolpacı filan diyor ya adamı del, ediyor yorumları beğenmiyorsan cevap verme ya bana
vay minik kolpacı kardesimiz de burdaymıs
yeni duyum var mı reis

Hem Falcao hem Samatta yi alirmiyiz acaba yoksa biri mi düşünülüyor ? Bu is ruhsuz Mitroglu ile olacak us değil bence

Evren , Ertem'i cebinden çıkarır gardaş

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
harbiden öyle. KAP geldikten sonra hayırlı olsun yaziyordu sadece öyle iyiydi.
Nereden cesaret geldiyse gene başladı sallamaya. Twitterda da çok seveni saygı duyanı var. Oysa kulüpte görev aldi diye biliyorum gecen sene Evren Goz'ün. Hala birseyler ogrenemiyor belli

Evren Göz: "Galatasaray yerli bir stoper alacak. Mert Çetin'in ismi geçiyor."

Bu cocuk potansiyelli baya diyorlar. 2.ahmet calik olacak ama herhalde
gençlerbirliğinden alınıpta bizde başarılı olmuş Ergün den başka futbolcu hatırlamıyorum.Sırf takımı gençlerbirliği diye almayalım

Şöyle bir durum var. Adamlar Andre Silva'yi alsalarda almasalar da Falcao'yu herturlu yollayacaklar takımdan.(benim görüşüm) Ha bu biz oluruz başkası olur orasi Monaco'yu ilgilendirmiyor tabii,oyuncu nereyi isterse artık ki ben bu durumda bizi ciddi anlamda ön planda görüyorum eğer ki basında ki iddialar doğruysa.
Oyuncu Porto'yu seçerse Aboubakar gelir, onun dışında adı geçen Tigre'ye falan gitmez Falcao.

Samatta'yı listenin başına aldıysak eğer çok beklememiz gerekir bu transfer için; fiyatı indirmek amacıyla.

Bakalım hayırlısı.. şuan gidecek oyuncular üzerinde durulduğunu düşünüyorum ben
Cagne'ye artik gitti gözüyle bakiyorum. Belli ki Monaco önce Andre Silva transferini resmiyete kavusturmak istiyor cünkü dünyada ciddi forvet kitligi var, onunla da anlasmislar, belki yasindan da dolayi cok istiyorlar. Ama sigorta olarak da elimizde Falcao kalsin diyorlardir eger transfer olmazsa.

Cagne ve Andre Silva transferleri resmiyete döküldügü an, Falcao transferi gerceklesir.

Samatta ne durumda bilmiyorum belki sapkadan baska tavsan da cikabilir. Yalniz dikkat ettim, Falcao da Samatta da "kisa" boylu forvet.

Ikisi de kisa olur mu bilemem. Gecen sezon mac sikistiginda uzun Donk ve Maicon'u atmisti hoca forvete.

Bence biri kisa (Falcao veya Samatta), digeri uzun olur (kim acaba?).

harbiden öyle. KAP geldikten sonra hayırlı olsun yaziyordu sadece öyle iyiydi.
Nereden cesaret geldiyse gene başladı sallamaya. Twitterda da çok seveni saygı duyanı var. Oysa kulüpte görev aldi diye biliyorum gecen sene Evren Goz'ün. Hala birseyler ogrenemiyor belli

dunyanin en kotu haber alan muhabir olabilir

out : diagne, mitroglou

on loan : ozornwafor

in : falcao(samatta), onyekuru, cuellar(josef, esiti)

forvet yedeği kalmıyor ama başka türlü onyekuru'ya yer açamadım. mariano'dan vazgeçmiyorsak babel forveti yedekleyecek isim olabilir.

onyekuru'yu dışarda bırakmak istemiyorum çünkü bu kadro atlet kanat oyuncusu olmadan eksik kalır. onyekuru olmazsa o stilde birisi şart. takım o stil oyuncularla güzel uyum yakaladı son dönemde. ayrıca ligde de bizi rakiplerimize nazaran öne çıkaran yanlarımızdan biri idi hücumdaki atletizm. avrupa'da zaten her takım kadrosunda o profilde oyuncular barındırıyor. bizde olmaması düşünülemez.

Bu tarz durumlarda isyankar olmak lazim

Kufret kurtul derim, bir daha sana bulasamaz sen 1-2 gunluk cezadan donunce. Bulasirsa yonetim el atar.
yok ya sıteye giriyorum renktaslarla biraz kafa dağıtayım diye sinir oldum çıkıyorum zaten bir daha da girmiycem arkamdan konusmadığı sürece duyduklarımı twetterdan paylaşırım isteyen inanır isteyen inanmaz kendi bilir ben kaçtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt