Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ikisi gelirse yiğit gibi her halimi atarım foruma
Screenshot_20190723-163502250.webp

ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevzuyu uzatmaya gerek yok. Hakaret etmediği sürece kolpacı demesi zoruma gitmez.
Levent Bey ben size kolpacı demedim haddim değil öyle birşeyde .
Size kolpacı diyen bizzatihi Akın Beydir .
Ben Ertem Şener'den kalır yanı yok diye belirttim o da kolpacı olduğunuz manasına gelmez , sadece dediklerinizin tersi çıkıyor minvalinde bir söylemdi.
İyi forumlar.

Evet aslında yanlış ismi yazmışım editleme süresi geçince de değiştirmedim.
Aydın açıklamasını yaptım. Sen görmediysen oda senin problemin ;)

İyi de şimdi ortada yine yanlışlık var o zaman ?

Diyelim Banega'dan bahsediyorsun.Sen Banega'nın geleceğini iddia ettin o mesajda Özgür forumda aksini iddia etti

Ozornwafor'a gelmeyecek dedin Özgür gelecek dedi

Bu bilgilerin kaynağını Özgür olarak açıkladın.Özgür sana bu mesajları benden aldığını kanıtla dedi

Bunun editle ne ilgisi var peki ? Her iki isimde senin bahsettiğin şeye uymuyor

“Falcao ve Wanyama transferlerinde ufak pürüzler kaldığını duydum.” (
@eyupyildiz

güvenilirmi bu aradaş
Eyüp abiyi gsbasket zamanlarından tanırım 15 yıl öncesinden bahsediyorum. O zamanlar söylediği oyuncular birer birer gelirdi. Bir kaç kez kendisiyle de karşılaşmışlığım var. İyi bir galatasaraylıdır. Uzun zamandır takip etmiyorum. Burda kendisine kolpacı denmesini çok anlayamıyorum . Belki de futbol kaynakları çok iyi değildir. Yine de saygıyı hakettiğini düşünüyorum

Bu arada robben futbolu bıraktığını açıkladıda bizim riberye noldu

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Ozornwafor gelmeyecek demedin mi ? Dedin

Kaynağının da Özgür olduğunu söylemiştin onu kendi gözlerimle gördüm.Hatta soruyu ben sormuştum yine :D

O yazılanlar üstüne Özgür sana kanıtla demişti.Banega konusunda bir şey demedi Ozornwafor burda bahsedilen isim
Amacım polemik değil ama özgürün ozonwafor gelmeyecek , yalan falan yazdığını kendim de gördüm.. Ki özgür duyumlarını desteklediğim bi arkadaş, yanlış anlaşılmasın..

Bülent Timurlenk: "Şampiyonlar Ligi'nde bir şeyler başarmak istiyorsanız kalite çıtanızı yükseltmeniz lazım. Bu yüzden Falcao çok doğru transfer olur. Şampiyonlar Ligi'nde bir maçın galibiyet primi 3 milyon Euro. Falcao iki maçı alsa yıllık ücreti çıkar."

akıllı adamın hali bir başka ........... yorumlarını seviyorum bülentin

Amacım polemik değil ama özgürün ozonwafor gelmeyecek , yalan falan yazdığını kendim de gördüm.. Ki özgür duyumlarını desteklediğim bi arkadaş, yanlış anlaşılmasın..

Bilmiyorum onu görmedim doğruysa

Burada ikisinden birinin yalan konuştuğu ortaya çıkıyor.Onu da siz değerli forum üyeleri karar versin

Levent Bey ben size kolpacı demedim haddim değil öyle birşeyde .
Size kolpacı diyen bizzatihi Akın Beydir .
Ben Ertem Şener'den kalır yanı yok diye belirttim o da kolpacı olduğunuz manasına gelmez , sadece dediklerinizin tersi çıkıyor minvalinde bir söylemdi.
İyi forumlar.
Boldladığım kısmı açıklar mısın ?
Ne demekmiş ertem gibi bir adam demek öğrenelim..

Eyüp Yıldız'ı gsbasket ten tanırız. Saglam bir Galatasaraylı dır. Basketbol duyumculuğu çok iyidir. Eskiden de zaman zaman futbolcu transferi hakkında bilgi verirdi. Şimdi tamamıyla futbola dönmüş. Yine sağlam baglantıları vardır.

Yine de transfer dönemi 100 isim çıkar büyük çoğunluğu gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt