Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
@Levent Akgün Hafızanı tazelemek adına Schick,Ozornwafor ve Banegalı mesajını kastediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gitmesede benim zoruma gidiyor Levent, bizimde aklımıza hakaret ediyor 2 günlük adam..Mevzuyu uzatmaya gerek yok. Hakaret etmediği sürece kolpacı demesi zoruma gitmez.
Levent Bey ben size kolpacı demedim haddim değil öyle birşeyde .Mevzuyu uzatmaya gerek yok. Hakaret etmediği sürece kolpacı demesi zoruma gitmez.
Evet aslında yanlış ismi yazmışım editleme süresi geçince de değiştirmedim.
Aydın açıklamasını yaptım. Sen görmediysen oda senin problemin![]()
Eyüp abiyi gsbasket zamanlarından tanırım 15 yıl öncesinden bahsediyorum. O zamanlar söylediği oyuncular birer birer gelirdi. Bir kaç kez kendisiyle de karşılaşmışlığım var. İyi bir galatasaraylıdır. Uzun zamandır takip etmiyorum. Burda kendisine kolpacı denmesini çok anlayamıyorum . Belki de futbol kaynakları çok iyi değildir. Yine de saygıyı hakettiğini düşünüyorum“Falcao ve Wanyama transferlerinde ufak pürüzler kaldığını duydum.” (
@eyupyildiz
güvenilirmi bu aradaş
arabanin üstünü acip ciplak ciplak sampiyon cimbom bagiririmBu ikisi gelirse yiğit gibi her halimi atarım forumaEkli dosyayı görüntüle 52024
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amacım polemik değil ama özgürün ozonwafor gelmeyecek , yalan falan yazdığını kendim de gördüm.. Ki özgür duyumlarını desteklediğim bi arkadaş, yanlış anlaşılmasın..Ozornwafor gelmeyecek demedin mi ? Dedin
Kaynağının da Özgür olduğunu söylemiştin onu kendi gözlerimle gördüm.Hatta soruyu ben sormuştum yine
O yazılanlar üstüne Özgür sana kanıtla demişti.Banega konusunda bir şey demedi Ozornwafor burda bahsedilen isim
Amacım polemik değil ama özgürün ozonwafor gelmeyecek , yalan falan yazdığını kendim de gördüm.. Ki özgür duyumlarını desteklediğim bi arkadaş, yanlış anlaşılmasın..
Boldladığım kısmı açıklar mısın ?Levent Bey ben size kolpacı demedim haddim değil öyle birşeyde .
Size kolpacı diyen bizzatihi Akın Beydir .
Ben Ertem Şener'den kalır yanı yok diye belirttim o da kolpacı olduğunuz manasına gelmez , sadece dediklerinizin tersi çıkıyor minvalinde bir söylemdi.
İyi forumlar.