Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ne demek yahu bir başkanın futbolcusuna ayakkabısını imzalatıp açık artırma ile satması, olur mu ya böle bişey, ayıp yahu.
Sonra diyolar havalandı, bi haller oldu topçulara. Arda gibi olmasınlar aman ha diyoruz, onun gibi olması için herşeyi yapıyorlar.
Abdül ve Yusuf nekadarda Trabzon topcusu olsada milli bir değerdir,
Nedir bu ya hergün carcarcar medyada göz önünde tutuyolar.

Fırtına öncesi sessizlik var akşam transfer bombaları patlar inşallah. Önce Diagne 15m üstüne Flacao ve 6 numara bide yanında Emre Mor. Kafayı yerim

@Levent Akgün Hafızanı tazelemek adına Schick,Ozornwafor ve Banegalı mesajını kastediyorum
Dedim ya kardeşim evet yazdım diye benim bahsettiğim bu değil daha sonra ismim geçtiğinde iki önceki nöbete attığım mesaj var. Dur bulunca yollayayım. Evet Schick demiştim. Ozorndan kaynağım vazgeçecegiz dedi 15 yabancı muhabbetine sonra kiralarız diye düşünülmüş olabilir. Schick mevzusu istemişler ama Roma vermemiş. Banega bizde diye hala mesaj atıyorum. Gelmezse forumda yöneticilerin çekeceği bir kura ile bir renktaşa kombine alacağım.

İyi de şimdi ortada yine yanlışlık var o zaman ?

Diyelim Banega'dan bahsediyorsun.Sen Banega'nın geleceğini iddia ettin o mesajda Özgür forumda aksini iddia etti

Ozornwafor'a gelmeyecek dedin Özgür gelecek dedi

Bu bilgilerin kaynağını Özgür olarak açıkladın.Özgür sana bu mesajları benden aldığını kanıtla dedi

Bunun editle ne ilgisi var peki ? Her iki isimde senin bahsettiğin şeye uymuyor
Aydın senin anlaman kıt mı? Başlıkta yazdım Özürden aldığım Banegadir diye bak onu görmemişsin.

Bu arada bir zehir atayım. Duyum değildir tamamen istektir. Kevin strootman ilaç olur takıma.

Ünal Aysal Sneijder'i aldıktan sonra gündeme gelen Drogba'yı 1 günde istedi, anlaştı ve aldı. Bunlar 2 yıldır Pato'nun, Alan'ın, Falcao'nun kapısında yatıyorlar.
Ünal Aysal bastı parayı aldı. FFP imiş maaş bütçesiymiş gelecek hesabıymış umursamadı. Bu yönetim kılı kırk yararak bişeyler yapmaya çalışıyor. Bence kıyas yapmak yanlış.

Arkadaşım , bak Türkçe'de cümle bitimlerinin sonuna tek nokta koyulur diye belirttiğim mesajı anlayabilecek bir kapasitede olmadığını gördüğüm için sırf senden alıntı yapmadım , ama sen hala uzatıyorsun ısrarla , sende okuduğunu anlayabilecek yetilerde yok ne yazık ki .

Türkçede

Ben Özgürden Ozornwafor gelmeyecek diye bir yorum görmedim. Sadece ufak bir mesaj karışıklığı ile yalancı durumuna düştüm. Özgürden Ozon ile ilgili bir bilgi yada paylaşım almadım.

İtalyan gazeteci Monica Scozzafava:"Eljif Elmas, karakteri ve futboluyla Napoli için yeni bir Hamsik olabilir"

:ROFLMAO:

Yav her bilgi veren tutturuyor mu ? Transfer işi bu son anda yatmistir,menajeri son anda para koparmak istemiştir.Koskoca Galatasaray kulübü başkanı "yuvasına geldi,kap bekliyoruz" dedi ama hala Emre mor yok.o zaman en büyük kolpaci Mustafa Cengiz mi?

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dedim ya kardeşim evet yazdım diye benim bahsettiğim bu değil daha sonra ismim geçtiğinde iki önceki nöbete attığım mesaj var. Dur bulunca yollayayım. Evet Schick demiştim. Ozorndan kaynağım vazgeçecegiz dedi 15 yabancı muhabbetine sonra kiralarız diye düşünülmüş olabilir. Schick mevzusu istemişler ama Roma vermemiş. Banega bizde diye hala mesaj atıyorum. Gelmezse forumda yöneticilerin çekeceği bir kura ile bir renktaşa kombine alacağım.

O yazısınızı gördüm. Schick ile ilgilendiğimizi söylemiştiniz. İlgilenmek demek transfer etmek anlamına gelmiyor. Millet bunu anlamıyor. Örneğin Trezequet ile ilgilendik oyuncu da gelmek istiyor. Sonuç gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt