Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
bi isim alabilir miyim yada olayın linkini?

2-3 tane gobel var troll mü antu tayfa mı bilemiyorum. Ortalığı karıştırıp duruyorlar böyle devam ederlerse en sonunda hepsini 6222liycem.

Bu ESPN Wanyama ile ilgili yaptığı haber ile ilgili flood paylaşıyorum. Twitter de bir arkadaş yapmış.

Hürriyet Gazetesinin ESPN'i kaynak göstererek yapmış olduğu "Wanyama kalmak istiyor" haberinin beni oldukça şaşırtmış olması üzerine haberi araştırmak istedim. Wanyama geçen sezon sadece 900 dk forma bulmuş ve üzerine bu sene o bölgeye 60M€ bonservis ödenerek Ndombele alınmıştı.

Bunlarla birlikte dış basında oyuncunun menajerinin "Wanyama sürekli forma giyebileceği ve Şampiyonlar Ligin'de yer alan bir kulüpte oynamak istediğini" bildiren röportajına denk gelmiştim.
Yaklaşık 20 dk boyunca ESPN sayfasını didik didik araştırdım.

Sitede son bir haftada yapılan tüm haberlerin başlıklarına, son 1 yıl içinde Wanyama başlıklı tüm haberlerine ve son 3 ay içinde ki Tottenham başlıklı tüm haberlerine göz attım.
Fakat bahsedilen haberden eser bulamadım.

Bu emeği vermemde ki tek amaç Wanyama-Galatasaray ilişkisinden daha öte bir gazetenin gelişi güzel kaynak göstererek, o kaynakta yer almayan bir haberi varmış gibi imzasız olarak yapabilmesi. Bu durum ülkede ki spor haberciliğinin geldiği vahim noktayı çok kısa özetliyor aslında.

Sözde spor kanallarının ekranlarında kerameti kendinden menkul, ağzından çıkanı kulağı duymayan, iftira, nefret ve kıskançlık üzerine kurulmuş programcılık düzenini şimdi de yazılı basında olmayan kaynağı göstererek sallama haber ile reyting yakalama çabası aldı başını gidiyor.

şu altyapıdan oyunculara bir analiz kasta paylasalım sergio
duygusal davranmayalım ama
valla daha yeni GS tvde göktanı izleyip mest oldum...ve kampa alınmadıgı için cok üzgünüm.detaylı bi analiz yaparım.mesela ısık kaan ve ogünden bahsediliyor sürekli stoperde.u17de metehan baltacı,batuhan öztürk var.ata öztürk var 2003lülerde ve en önemlisi emin bayram tabi.emin bayram büyük cevher stoper için

Levent abi yöneticiler Fransada diyene kadar forumda heyecan yoktu resmen.. Ya abiciğim ne istiyorsunuz bu adamlardan onu anlamadım ki varsa kaynağınız siz de paylaşın..
Bir de şöyle düşünün bu adam işi gücü bırakmış birilerinden rica da bulunuyor uçuş bilgileri için.. Belki karşısındaki adam içinden manyak mı bu herif diyordur koca koca adamlar nelerle uğraşıyor diye.. Benzerini anlatmıştım daha önce thyde bir arkadaşıma kuzeni soruyormuş devamlı mesela arkadaşım çok garipsiyordu bu durumu halbuki o dakikalarda ben de bu adamdan nasıl bilgi alırım diye düşünüyordum öyle anlatınca utandım konuyu açmadım hiç..

Suç forum yönetimin kaç sene oldu hala bu değerli üyelere çözüm bulunamadı şeref aydın özgür ayten ve siz buradaki artık ergenlere mi diyim kuşlara mı diyim yem edilmesine müsade ediyor

SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz yapsak nolur? 10 u banliyoruz konudan atiyoruz, hazedemeyen yeni 30 cikiyor. Bu toplumsal bir problem. Her konuda boyledir. Digeri benden daha iyi diye camur atma derdinde

Fb alsın bunu 4m€ vermeye falan hiç gerek yok bence
Erol Bedir: "Deniz Türüç'ün Galatasaray veya Fenerbahçe ile anlaşmasını bekliyoruz. Onun anlaşığı takımla biz anlaşırız. F.Bahçe, Eljif Elmas'ı sattı, bizi arayabilirler. G.Saray da görüşmek için Mbaye Diagne'nin satışını bekliyor. Mensah ve Deniz Türüç'ü birlikte satmayacağız."
Kakalayacak yer arıyor uyanık Kayserili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt