- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Adam ol o zamanda isim vererek konuş.Sen kimsin ki bana direktif veriyorsun.Niye üzerine alındın yaran mı var
Neyysse hadi eyvallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam ol o zamanda isim vererek konuş.Sen kimsin ki bana direktif veriyorsun.Niye üzerine alındın yaran mı var
bi isim alabilir miyim yada olayın linkini?Olayın Aydın Aslan ile bir ilgisi yok. Aydınla biz tartışacak düzeye gelmeyiz. Onun derdi zaten benimle değil, başka bir isimle derdi var. Bahsettiğim hiç ortalıkta görünmeyen üyelerin birden bire bitivermesi, biz bir şey yazdığımız zaman katılmayın foruma, her daim katılın. Vallahi billahi sözüm söz dediğim gibi en ufak bir bilgi paylaşırsam cümle alem dedim.
Düzgün konuş küfür ettirme kendine.KaybolAdam ol o zamanda isim vererek konuş.
Neyysse hadi eyvallah.
AABİ CORUMLUMUSUN2-3 tane gobel var troll mü antu tayfa mı bilemiyorum. Ortalığı karıştırıp duruyorlar böyle devam ederlerse en sonunda hepsini 6222liycem.
TerbiyesizDüzgün konuş küfür ettirme kendine asalak.Kaybol
valla daha yeni GS tvde göktanı izleyip mest oldum...ve kampa alınmadıgı için cok üzgünüm.detaylı bi analiz yaparım.mesela ısık kaan ve ogünden bahsediliyor sürekli stoperde.u17de metehan baltacı,batuhan öztürk var.ata öztürk var 2003lülerde ve en önemlisi emin bayram tabi.emin bayram büyük cevher stoper içinşu altyapıdan oyunculara bir analiz kasta paylasalım sergio
duygusal davranmayalım ama
Adam ol o zamanda isim vererek konuş.
Neyysse hadi eyvallah.
Düzgün konuş küfür ettirme kendine asalak.Kaybol
uza hadiTerbiyesiz
Biz yapsak nolur? 10 u banliyoruz konudan atiyoruz, hazedemeyen yeni 30 cikiyor. Bu toplumsal bir problem. Her konuda boyledir. Digeri benden daha iyi diye camur atma derdindeSuç forum yönetimin kaç sene oldu hala bu değerli üyelere çözüm bulunamadı şeref aydın özgür ayten ve siz buradaki artık ergenlere mi diyim kuşlara mı diyim yem edilmesine müsade ediyor
SM-N910H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben şahsıyla alakalı birşey demeden saldırıyor.Gitsin başka yerde oynasıntartısmaya devam edicek misiniz? işlem mi uygulayalım?
Pardon ayin 7si8 agustos kupa maci
16 agustos haftasi lig maci
Cok az zaman kaldi ilk resmi maca 2.5 hafta var
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kakalayacak yer arıyor uyanık KayseriliFb alsın bunu 4m€ vermeye falan hiç gerek yok bence
Erol Bedir: "Deniz Türüç'ün Galatasaray veya Fenerbahçe ile anlaşmasını bekliyoruz. Onun anlaşığı takımla biz anlaşırız. F.Bahçe, Eljif Elmas'ı sattı, bizi arayabilirler. G.Saray da görüşmek için Mbaye Diagne'nin satışını bekliyor. Mensah ve Deniz Türüç'ü birlikte satmayacağız."