Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitlerimde yazdığım tek transfer haberi bu ve şuan bu transfer çok yakın.daha bugün görüştüm.yillik 7.5 milyon euro falan hikaye.daha düşük rakam.ustelik 2m euro'luk kısmini 2 reklam karsiligi sponsor nef verecek.bonservis yok.olma ihtimali %90.umarım bugün bitecek.

@aburakbozdag

sonuca bağlarsak oyuncu ile yillik 5.5 milyon euro'ya anlaşıldı.1.65 milyonluk kısmını sponsor tahsis edecek.monaco da maasindan dolayı oyuncu gitsin istiyor.odeme planı ve teminatlarda sorun olmazsa bugün yarın kap gelir.buradan dönme ihtimali yok gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen de Falcao’dan korkmuş gibisin. Boruyu döşeyeceği için mi acaba? Seri’den sonra Falcao’da gelirse telef olacaksınız.
gsnin g sini küçük yazdım diye galatasaraylı olmuyorum galiba:D allahın a sını da küçük yazdım şimdi de müslüman değilim tüh kafaya bak kafaya anlam yüklediği şeye bak hadi abi uğraşamam senin gibi biriyle

gurpegi demedi mi medyada ki rakamlar fazla diye. hala 7 milyon demeyin. fatih hoca zaten aldırmaz o paraya

twitlerimde yazdığım tek transfer haberi bu ve şuan bu transfer çok yakın.daha bugün görüştüm.yillik 7.5 milyon euro falan hikaye.daha düşük rakam.ustelik 2m euro'luk kısmini 2 reklam karsiligi sponsor nef verecek.bonservis yok.olma ihtimali %90.umarım bugün bitecek.

@aburakbozdag

sonuca bağlarsak oyuncu ile yillik 5.5 milyon euro'ya anlaşıldı.1.65 milyonluk kısmını sponsor tahsis edecek.monaco da maasindan dolayı oyuncu gitsin istiyor.odeme planı ve teminatlarda sorun olmazsa bugün yarın kap gelir.buradan dönme ihtimali yok gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben duymadan duyumcu olucam. 2 reklama sponsor parasını çıkartır dedim biraz önce.

Ver kirmiziyi..
:-)

Samatta 1 m euro mu?Ya da Samatta’yı alırsak kuru 6-7 yerine 2 ile mi çarpacağız?Öyle ya da böyle hemen hemen aynı yaşlardaki gol rekoru kırmış Diagne’yi satamıyoruz daha.Samatta’yı parlatıp kâr ederek satacağımızdan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz dostlar?Ayrıca Belçika ligi hem potansiyel hem de izlenme açısından ligimizin üzerinde.Buna rağmen tek talibi biziz ve açıkçası oyuncu hakkında çok bilgiye sahip değiliz.Bazı arkadaşlar iyi niyetli ancak fazla gerçekçi değiller.

Fenerin tolgali tolgayli sadikli murijli alperli hasanli ozanli serdarli mehmetli kadrosu bana mustafa sarp baris özbek ali turanli kadroyu hatirlatiyo nedense bukadar kazmayi bi arada toplamak büyük basari..su kadrunun iyi top oynamasi futbolun dna sina haykiri.vedat la tolganin verkac yaptigini düsünsenize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt