- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Sen de Falcao’dan korkmuş gibisin. Boruyu döşeyeceği için mi acaba? Seri’den sonra Falcao’da gelirse telef olacaksınız.çok korkuttun be![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de Falcao’dan korkmuş gibisin. Boruyu döşeyeceği için mi acaba? Seri’den sonra Falcao’da gelirse telef olacaksınız.çok korkuttun be![]()
twitlerimde yazdığım tek transfer haberi bu ve şuan bu transfer çok yakın.daha bugün görüştüm.yillik 7.5 milyon euro falan hikaye.daha düşük rakam.ustelik 2m euro'luk kısmini 2 reklam karsiligi sponsor nef verecek.bonservis yok.olma ihtimali %90.umarım bugün bitecek.
@aburakbozdag
sonuca bağlarsak oyuncu ile yillik 5.5 milyon euro'ya anlaşıldı.1.65 milyonluk kısmını sponsor tahsis edecek.monaco da maasindan dolayı oyuncu gitsin istiyor.odeme planı ve teminatlarda sorun olmazsa bugün yarın kap gelir.buradan dönme ihtimali yok gibi.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
raporladım rtas umarım banlanırsınSen de Falcao’dan korkmuş gibisin. Boruyu döşeyeceği için mi acaba? Seri’den sonra Falcao’da gelirse telef olacaksınız.
gsnin g sini küçük yazdım diye galatasaraylı olmuyorum galibaSen de Falcao’dan korkmuş gibisin. Boruyu döşeyeceği için mi acaba? Seri’den sonra Falcao’da gelirse telef olacaksınız.
gsnin g sini küçük yazdım diye galatasaraylı olmuyorum galibaallahın a sını da küçük yazdım şimdi de müslüman değilim tüh kafaya bak kafaya anlam yüklediği şeye bak hadi abi uğraşamam senin gibi biriyle
Okraporladım rtas umarım banlanırsın
:red::red::red::red::red::red::red::red::red::red:Muhasebecıler gene toplanmıs ulan bu takımda şelçuk 4,5 m€ aldı Falcao 7 deyincee aoouuuvvv az onermısler keske 10 m€ verseler
her galatasaraylının belli bir ıq seviyesinde olmadığını biliyordum ama bu kadar beklemiyordum neyse kaale almaya değmezwelccome to gsc reis
twitlerimde yazdığım tek transfer haberi bu ve şuan bu transfer çok yakın.daha bugün görüştüm.yillik 7.5 milyon euro falan hikaye.daha düşük rakam.ustelik 2m euro'luk kısmini 2 reklam karsiligi sponsor nef verecek.bonservis yok.olma ihtimali %90.umarım bugün bitecek.
@aburakbozdag
sonuca bağlarsak oyuncu ile yillik 5.5 milyon euro'ya anlaşıldı.1.65 milyonluk kısmını sponsor tahsis edecek.monaco da maasindan dolayı oyuncu gitsin istiyor.odeme planı ve teminatlarda sorun olmazsa bugün yarın kap gelir.buradan dönme ihtimali yok gibi.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok alaka. O kadroyu imparatora versen çatır çatır top oynatıp şampiyon ederdi ama Vitor Pereira kadroya sahip çıkamadı. Oyuncuları himayesi altına alamadı. O kadar büyük yıldızları büyük karakterli hocalar yönetebilir.Ne alaka ? Burada oyuncunun isteği önemli
Eski heyecanını kaybetmişse silksen adam olmaz