Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.870
- 21.896
- 2.783
Rodopun haberi yok belli kiEe hani Abdurrahim A. Monaco’daydı?
Tanere yazalim da bir ise yarasin haber yaparak
@Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodopun haberi yok belli kiEe hani Abdurrahim A. Monaco’daydı?
Anladım. Rodop sadece Bulut’u yazınca diğerleri gitmedi sandım.
bu adam kimi yazsa olmuyor tam uğursuz
Falcao'yu dünya izliyor ve Samatta'yı kim izliyor ?Sen Falcao'yu son 5 yılda kaç kere izledin merak ettim?
Rodop haberleri Albayrak'tan alıyor.
Abartmayalım10mye kadar verilir Falcao'ya yıllık hiç düşünmem parayı
Samattayı 7 ye alıp 15 e sayabiliriz zarar etmeyiz. En kötü aldığına satabilirsin. Falcao kötü oynadığı zaman göndermekten imkansız. Adam 6 m alıyor. Bizim planlamamız 2 yıl olmamalı. En az 4 yıllık sözleşmeler ve kadrolar yapmalıyızki başarı gelsin. Falcoyu al 2 sene sonra jubile yaplarla sonuç alamayız
Ben ikisini de izledim az da olsa Samatta'ya laf edenler en son Falcao'yu ne zaman izledi onu merak ediyorum?Falcao u son 5 senede izlemeyip belcika ligini izlediyseniz helal olsun valla
Sen Zamatta çöpünü kaç kez izledin amirim? Şahsen ben Falçao'yu 4-5 kez izledimSen Falcao'yu son 5 yılda kaç kere izledin merak ettim?
Soruma cevap alamadım hala? Son 5 yılda kaç kez izledin?Falcao'yu dünya izliyor ve Samatta'yı kim izliyor ?
Rodop haberleri Albayrak'tan alıyor.
Falcao tutmazsa bu paralar buna verilir miydi diyen tayfanın büyük çoğunluğu şuan gelsin diye destekleyenler olacak
İlginç ama gerçek
Valla billa böyle bir adam yok.Ne yazarsa tersi falan oluyor her yere burnunu sokuyor tam uğursuzSon yüzyılın en büyük fırıldağı bu...
Samatta ya laf etmiyorum ki Samatta ile Falcao yu aynı kefeye koyanlara şaşırıyorum o kadar.Ben ikisini de izledim az da olsa Samatta'ya laf edenler en son Falcao'yu ne zaman izledi onu merak ediyorum?