Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde sampiyonlugu 7 milyon euro maas almayan forvet ile aliriz

genc futbolcularimizi SLde tanitip satmaliyiz

Ben offline baydı para muhabbeti. Sanki cebimizden çıkacak. Neyse olacak inşallah.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 2 yılda 4-5 maç da mevzu bu değil. Falcao'nun nasıl bir oyuncuya evrildiğini bilmeyip Samatta'ya bok atmak neyin kafası onu anlamadım.

2 yılda 14 milyon euroyu biz mi vericez diyorlar bir de, o verdiğin paraların karşılığı gelmezse diyetini de takım başarısızlıkla ödüyor, kafalar müthiş.
Ben Falcao'yu istiyorum (Samatta 'yı bjk maçı hariç izlemedim bile gırgırına yazdım) ama hoca nasıl istiyor onu merak ediyorum asıl. İstediği özelliklere ters bir dopçu bence ki maliyeti de düşünüyordur hoca. Belki de sponsor olayı doğrudur ya da yönetim bizim de forsumuz olsun çilek alalım demek için baskı yapıyordur.

Falcao fit değilse Babel-Falcao ikilisi bir süre sonra başımızı ağrıtır bence ki Babel bile ters hocaya ama neyse :asd:

kardeşim bidaha mı gelicem dünyaya ben falcaonun parçalıyı giymesini istiyorum severim maaşını

7 mi veriyoruz? Kaç veriyoriz şimdi maaş olarak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim sizden Falcao nun maaşı için 2 milyon sms atmanızı istedi sanki..

Benim tahminim 5.5 artı olarak da imza parası olabilir.. ( bonservis ödememek için içine kaktırılır )

Fernandao : 3.3
Ndiaye'nin .. 2.7
Selçuk ... 3.3
Sinan.. 1 milyon euro
Eren Derdiyok : 2

maaşlarından kurtulduk..

diagne : 2.2 ve Mitroğlu : 1.5 milyon euro

şu iki kazmadan da kurtulduk mu.. toplamda 16 milyon euro maaştan kurtuluyoruz...

Falcao geldi de ücretine taktınız öyle mi ? Falcao yukardakileri üst üste dizer top diye oynar

Ben Falcao'yu istiyorum (Samatta 'yı bjk maçı hariç izlemedim bile gırgırına yazdım) ama hoca nasıl istiyor onu merak ediyorum asıl. İstediği özelliklere ters bir dopçu bence ki maliyeti de düşünüyordur hoca. Belki de sponsor olayı doğrudur ya da yönetim bizim de forsumuz olsun çilek alalım demek için baskı yapıyordur.

Falcao fit değilse Babel-Falcao ikilisi bir süre sonra başımızı ağrıtır bence ki Babel bile ters hocaya ama neyse :asd:
Baya fit hocam

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samatay gayet üst seviye bir oyuncu. 6-7 sene üstün performans alırsın bundan. Ila her oyuncuyu satmak mı zorundayız yahu?

6-7 sene ciddi katkısı olsun sonra isterse bedavaya gitsin umrumda olmaz

1.5-2 senede ortalama genk taraftarı kadar izlemiş olabilirim bu arada...

---------+
Falcao yu pek takip etmedim ama açıkçası son yıllarda haftanın golleri ve özet görüntüleri hariç.

Fransa ligi pek ilgimi çeken lig değil idaa konusunda olsun seyir sevki konusunda olsun.....

Psg yi izliyorum nadir olsada işte.

Sampiyonluk garanti para fazlasi ile cikacak merak etmeyin muricli tolgali takimmi sampiyon olacak adami güldürmeyin bu sene rakibimiz yok eger konusulan isimler gelirse
Nereye çıkıyor fazlasıyla yahu ? Kulüp bir yandan borç eritmeye çalışıyor farkında mısınız ? Ligde şampiyonluğu almak için yıllık 7 milyon alacak forvete lüzum yok. Ayrıca sezona daha girmeden kadrolar üzerinden ezbere yorum yapmak doğru değil , 2008'deki şampiyonluğu ve kadroları hatırlayın en basitinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt