Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet falcao diyor.sen josef yazıyosun.yine kim ne uydurdu da josef hortladı.kulübü bırakmıyor onuJosef nedir Allah aşkına ya.O yazdıklarını unutmak mümkün mü? 6 aydır futboldan da uzak.
Ben Falcao'yu istiyorum (Samatta 'yı bjk maçı hariç izlemedim bile gırgırına yazdım) ama hoca nasıl istiyor onu merak ediyorum asıl. İstediği özelliklere ters bir dopçu bence ki maliyeti de düşünüyordur hoca. Belki de sponsor olayı doğrudur ya da yönetim bizim de forsumuz olsun çilek alalım demek için baskı yapıyordur.Son 2 yılda 4-5 maç da mevzu bu değil. Falcao'nun nasıl bir oyuncuya evrildiğini bilmeyip Samatta'ya bok atmak neyin kafası onu anlamadım.
2 yılda 14 milyon euroyu biz mi vericez diyorlar bir de, o verdiğin paraların karşılığı gelmezse diyetini de takım başarısızlıkla ödüyor, kafalar müthiş.

ligde sampiyonlugu 7 milyon euro maas almayan forvet ile aliriz
genc futbolcularimizi SLde tanitip satmaliyiz
bundan sonra daha fazla dikkat ederimKüçük büyük bilmem de ekşisözlük tarzı yazıyorsan anlarım ama en azından noktalama işareti kullan bari
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yok yahu kimse bir şey uydurmadı Sergey. Kendi kendine uydurmuş herhaldmillet falcao diyor.sen josef yazıyosun.yine kim ne uydurdu da josef hortladı.kulübü bırakmıyor onu
Daha forma sponsoru bulunamamış, nerde kaldı Falcaoya beleş para verecek sponsor bulmak. Bulunsa da bilin ki forma hakkından kesmiştir.Boş yapılıyor , maaşının belli kısmını sponsor verecek
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya fit hocamBen Falcao'yu istiyorum (Samatta 'yı bjk maçı hariç izlemedim bile gırgırına yazdım) ama hoca nasıl istiyor onu merak ediyorum asıl. İstediği özelliklere ters bir dopçu bence ki maliyeti de düşünüyordur hoca. Belki de sponsor olayı doğrudur ya da yönetim bizim de forsumuz olsun çilek alalım demek için baskı yapıyordur.
Falcao fit değilse Babel-Falcao ikilisi bir süre sonra başımızı ağrıtır bence ki Babel bile ters hocaya ama neyse![]()
Belli bişey yok hocam ama millet galeyana geldi7 mi veriyoruz? Kaç veriyoriz şimdi maaş olarak.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı bonservis
Nereye çıkıyor fazlasıyla yahu ? Kulüp bir yandan borç eritmeye çalışıyor farkında mısınız ? Ligde şampiyonluğu almak için yıllık 7 milyon alacak forvete lüzum yok. Ayrıca sezona daha girmeden kadrolar üzerinden ezbere yorum yapmak doğru değil , 2008'deki şampiyonluğu ve kadroları hatırlayın en basitinden.Sampiyonluk garanti para fazlasi ile cikacak merak etmeyin muricli tolgali takimmi sampiyon olacak adami güldürmeyin bu sene rakibimiz yok eger konusulan isimler gelirse