- 21 Haziran 2011
- 27.155
- 7.286
- 2.238
1 hafta sabredeceğiz Radamel için. İlk Seten açıklayacak heralde o tweeti attığına göre. Ardından KAP gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligi her türlü nasıl götürürüz diye bir kalıp var.Nah hersene götürürüz.Geçen sene bitik rakiplere karşı zor bela şampiyon olduk.11 imizden 3 kişi gitti iki kişi geldi..Böyle hertürlü şampiyonuz lafları farazi geliyor arkadaşlar
Rakip yok rakip .. renkdaşımLigi her türlü nasıl götürürüz diye bir kalıp var.Nah hersene götürürüz.Geçen sene bitik rakiplere karşı zor bela şampiyon olduk.11 imizden 3 kişi gitti iki kişi geldi..Böyle hertürlü şampiyonuz lafları farazi geliyor arkadaşlar
Ya amacım sana laf vurmak değil ama forumda Ne olursa olsun bir şekilde şampiyon oluruz havası var.Bu arada fenerle trabzonun geçen seneden kötü olacağını hiç zannetmiyorum.Bjk de kadrosunu adriano hariç korudu.beni kastettiysen her türlü değil bir şekilde yazmışım dikkatini çekerim
rakipler bitik diyorsun da ekstra bir başak vardı geçen sene sonlara kadar artık o takım yok bu sene diğer bitikler geçen seneki hallerinden de bitikler
her daim negatif konuşan biriyim oynadığımız futbol yüzünden ama durum bu
Böyle class kadrolar bir daha asla kurulamayacak.
Onların da illa ki görüştüğü başka forvetler olmuşturBenim takıldığım nokta ise; 2 görsel arasında 1 ay var. Sivas yatabare gibi adamı 1 ayda anca getiriyorsa biz Falcao konusunda yangını çok mu erken çıkarıyoruz?
çökkkkk
ne ligi bu ahbap?
Bizim taraftar sosyal medya da cok güclü
Bunun avantajlari da var dezavantajlari da
Bizim taraftar sosyal medya da cok güclü
Bunun avantajlari da var dezavantajlari da
Fernandonun gitmesi değil mesele, PLANSIZLIK. Yoksa ben de gitsin diyordum bu sene başından beri.Iyi ki de öyle oldu. Fernando bitmiş vaziyette artık. Sanki yaşı 32 değilde, 35 gibi oynuyor sahada. Kalitesi tartışılmaz, ama fiziken eriyor artık.
Seri geldikten sonra Banega kesinlikle aradığımız adam değil. Ayrıca Drogba’nın felan etkili olduğunu sanmıyorum. Bu transfer için çok önceden temasa başladık. Haziranın ortasında Seri haberleri çıktı L’Equipe gazetesinde. ManuLonjon dahil herkes olmaz diyordu bu transfer için.
Seri transferi tamamen yönetimin başarısı. Sezarın hakkı sezara. Yoksa Drogba sayesinde ikna olmuş olsa, yıllık 2.8’e imza atmazdı inan. Kıçı kırık N’Diaye Osmanlı dan gelirken 2.8 alıyordu. Seri çok rahat ‘madem öyle? Ben bir Belhanda maaşı alayım ordan bari’ diyebilirdi.
Olacak inşallah. Bugün çarşamba günü. Bu hafta sonuna kadar Diagne konusunda daha somut adımlar atılır.
Yönetim her şeyin farkındadır. Geçen sene yaptıkları hatadan inan ders almışlardır. Adamlar inanılmaz baskı altındaydı, bir daha o doruma sokmazlar kendilerini.