Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta sabredeceğiz Radamel için. İlk Seten açıklayacak heralde o tweeti attığına göre. Ardından KAP gelir.

Ligi her türlü nasıl götürürüz diye bir kalıp var.Nah hersene götürürüz.Geçen sene bitik rakiplere karşı zor bela şampiyon olduk.11 imizden 3 kişi gitti iki kişi geldi..Böyle hertürlü şampiyonuz lafları farazi geliyor arkadaşlar

beni kastettiysen her türlü değil bir şekilde yazmışım dikkatini çekerim

rakipler bitik diyorsun da ekstra bir başak vardı geçen sene sonlara kadar artık o takım yok bu sene diğer bitikler geçen seneki hallerinden de bitikler

her daim negatif konuşan biriyim oynadığımız futbol yüzünden ama durum bu

mustafa başkan benim gördüğüm en iyi niyetli ve gayretli başkan

ama en büyük hatası fazla yerel ve profesyonel ekip düşüncesi zayıf

bunu mutlaka tamir etmesi lazım

gerekirse hocayla da konuşmalı ve ona kendisinin de kulübün de sıkıntı yaşadığını ve artık hocanın üstüne iş yapan profesyonellerin gerektiğine ikna etmeli

şükrü hocanın kankası olabilir ama sadece maaş alan bankamatik memuru gibi, albayrak hocaya floryada yardımcı olacaksa yine olsun yönetici ama daha az sorumlulukla

hocayla birlikte çalışacak, hocanın en büyük eksiği olan transfer ve oyuncu seçimlerinde ona yardımcı olacak, futbol piyasasına, menajer ilişkilerine hakim yerli ya da yabancı bir ya da iki profesyonel futbol yöneticisi istihdam etmemiz şart

beni kastettiysen her türlü değil bir şekilde yazmışım dikkatini çekerim

rakipler bitik diyorsun da ekstra bir başak vardı geçen sene sonlara kadar artık o takım yok bu sene diğer bitikler geçen seneki hallerinden de bitikler

her daim negatif konuşan biriyim oynadığımız futbol yüzünden ama durum bu
Ya amacım sana laf vurmak değil ama forumda Ne olursa olsun bir şekilde şampiyon oluruz havası var.Bu arada fenerle trabzonun geçen seneden kötü olacağını hiç zannetmiyorum.Bjk de kadrosunu adriano hariç korudu.

Böyle class kadrolar bir daha asla kurulamayacak.

Futbol artık eski futbol değil.Futbolcular teknikten daha çok makineleştirildi.Rekabet artık çok daha üst düzeyde.Harcanan paralar çok daha uçuk.Ve sahada çok daha farkli sistemler var artık.

Mesela , Ronaldo 34,Messi 32 yaşında son jenerasyon.

Özleyeceğiz seni Futbol..

Benim takıldığım nokta ise; 2 görsel arasında 1 ay var. Sivas yatabare gibi adamı 1 ayda anca getiriyorsa biz Falcao konusunda yangını çok mu erken çıkarıyoruz?
Onların da illa ki görüştüğü başka forvetler olmuştur
Uzlaşmama durumları olmuştur vs.vs.
Çok doğru bir karşılaştırma olmaz.

Diagne'nin satılmasıyla Falcao transferinin ne ilgisi var, bonservis mi ödüyoruz?

Muslera
Linnes. Lyundama marcao. Nagatomo
Donk. Seri
Feghouli. Belhande. Babel
Diagne

Bu kadro da iyi ya
Yedeklerde;mariano,emre,şener,ahmet,ozarn,Jimmy,adem,mitro,selçuk,yunus,atalay,celil falan idare ederiz gene şampiyon oluruz ligde.
En kotu ihtimal yani bunu düşünün kotumuzun bile seviyesi şampiyon oluyor.

Iyi ki de öyle oldu. Fernando bitmiş vaziyette artık. Sanki yaşı 32 değilde, 35 gibi oynuyor sahada. Kalitesi tartışılmaz, ama fiziken eriyor artık.

Seri geldikten sonra Banega kesinlikle aradığımız adam değil. Ayrıca Drogba’nın felan etkili olduğunu sanmıyorum. Bu transfer için çok önceden temasa başladık. Haziranın ortasında Seri haberleri çıktı L’Equipe gazetesinde. ManuLonjon dahil herkes olmaz diyordu bu transfer için.

Seri transferi tamamen yönetimin başarısı. Sezarın hakkı sezara. Yoksa Drogba sayesinde ikna olmuş olsa, yıllık 2.8’e imza atmazdı inan. Kıçı kırık N’Diaye Osmanlı dan gelirken 2.8 alıyordu. Seri çok rahat ‘madem öyle? Ben bir Belhanda maaşı alayım ordan bari’ diyebilirdi.

Olacak inşallah. Bugün çarşamba günü. Bu hafta sonuna kadar Diagne konusunda daha somut adımlar atılır.

Yönetim her şeyin farkındadır. Geçen sene yaptıkları hatadan inan ders almışlardır. Adamlar inanılmaz baskı altındaydı, bir daha o doruma sokmazlar kendilerini.
Fernandonun gitmesi değil mesele, PLANSIZLIK. Yoksa ben de gitsin diyordum bu sene başından beri.

Seri konusunda iş sadece bizim yönetime kalsa o iş olmazdı bana göre.

Süreç yönetiminde net kötüler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt