Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Belki de teklif yoktur o yüzden farklı bir strateji yapmış olabiliriz 8 teklif var diyerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Knk vazgec bu sevdadan.
Nasil Bamba gelmediyse Wamangituka'da gelmeyecek. Bizimkiler Fransa pazarina girmekten korkuyor.

Video veya ses kaydı yoksa inanmam aspora zaten
Knk ben de biliyorum fransa pazarina girmeyeceklerini ama FFP varken artik transfer politikamizi degistirmeliyiz.Knk vazgec bu sevdadan.
Nasil Bamba gelmediyse Wamangituka'da gelmeyecek. Bizimkiler Fransa pazarina girmekten korkuyor.
Aga hep diyorum verelim şunu Bartali reise bakın arkasına bakmadan kaçar . Parayı fln gözü görmez o zaman.8 teklif olayı doğrudur ama teklifler çok yüksek değil ve Dagne henüz kabul etmemiş olabilir. Dagne işi yokuşa sürüyor bence.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Knk ben de biliyorum fransa pazarina girmeyeceklerini ama FFP varken artik transfer politikamizi degistirmeliyiz.
Taraftarin buyuk bir kismi yildiz forvet bekliyor ama bizim ihtiyacimiz olan profil genc ve parlatip satabilecegimiz bir oyuncu.
Ajax CL'de yari final ve Milli Takim fransa'yi yenince burada bir cok kisi genc oyuncular almaliyiz yorumunu yapmisti, transfer donemi basladi ve herkes fabrika ayarlarina geri dondu.
Ne loading renktaş şifreli konuşma allasenLoading...
Birkere de bilmediğimiz birşey söyleyin be arkadaş. Boş boş haberler, geyik muhabbetleri,gelebilir,bakıyorlar,görüşüyorlar,.... zart zurt. Bide para kazanıyorlar. Ne kadar kolay yaaa...Ulan aykut hırbosu senin whatsapına tüküreyim.
Böyle habercilikmi olur lan.
mitroglunun solunda ki futbola tepki olarak dünyaya gelmekle kalmamış üstelik birde bize gelmiş olan tosun ömer bayram mıDiagneye 8 teklif var denilince takimin nesesi yerine gelmiş