Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de teklif yoktur o yüzden farklı bir strateji yapmış olabiliriz 8 teklif var diyerek

Aspor'un video yahut herhangi bir kanıt göstermeden sunduğu habere inan var mı :asd:

şu emre moru açıklayın be kardeşim alın şu çocuğu emre mor kap gelsin şöyle önce bi ısındırın arkasından falcao,banega,6 numara falan patlatın bombaları..

Asporun Allah bir dediğinden başka hiçbirşeyine inanmam ki onuda demediler bugüne kadar kolpacıların efendisi aspor kanalı

Ulan aykut hırbosu senin whatsapına tüküreyim.

Böyle habercilikmi olur lan.

Knk vazgec bu sevdadan.

Nasil Bamba gelmediyse Wamangituka'da gelmeyecek. Bizimkiler Fransa pazarina girmekten korkuyor.
Knk ben de biliyorum fransa pazarina girmeyeceklerini ama FFP varken artik transfer politikamizi degistirmeliyiz.

Taraftarin buyuk bir kismi yildiz forvet bekliyor ama bizim ihtiyacimiz olan profil genc ve parlatip satabilecegimiz bir oyuncu.

Ajax CL'de yari final ve Milli Takim fransa'yi yenince burada bir cok kisi genc oyuncular almaliyiz yorumunu yapmisti, transfer donemi basladi ve herkes fabrika ayarlarina geri dondu.

Bu Abdurrahim ve Şükrü Monaco’duğumun yerinde ne yapıyorlar dünden beri? Döndüler mi veya ne zaman dönecekler? Birisi bilgi verebilir mi lütfen..

EAQogOaXoAINzKF

Diagneye 8 teklif var denilince takimin nesesi yerine gelmiş

Knk ben de biliyorum fransa pazarina girmeyeceklerini ama FFP varken artik transfer politikamizi degistirmeliyiz.

Taraftarin buyuk bir kismi yildiz forvet bekliyor ama bizim ihtiyacimiz olan profil genc ve parlatip satabilecegimiz bir oyuncu.

Ajax CL'de yari final ve Milli Takim fransa'yi yenince burada bir cok kisi genc oyuncular almaliyiz yorumunu yapmisti, transfer donemi basladi ve herkes fabrika ayarlarina geri dondu.

vazgec yusuf

Ulan aykut hırbosu senin whatsapına tüküreyim.

Böyle habercilikmi olur lan.
Birkere de bilmediğimiz birşey söyleyin be arkadaş. Boş boş haberler, geyik muhabbetleri,gelebilir,bakıyorlar,görüşüyorlar,.... zart zurt. Bide para kazanıyorlar. Ne kadar kolay yaaa...
Kampa bağlanıyorlar muhabir anlatıyo masalları, bikere yahu bir kere bilmediğimiz doğru bişey söyleyin arkadaş.
Rakip bir sağlam spor kanalı yok meydan boş tabi. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Tutturmuşlar biryol ne güzel paraları götürüyorlar. Milleti salak yerine koyarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt