Şampiyonluk zor değil ama ya. O kadar da umutsuz değilim ben. Sonuçta Beşiktaş bizden daha mı iyi? Peki ya daha 2 hafta önce dalga geçtiğimiz Fenerbahçe bizden çok mu iyi? Bence denk takımlarız. Şanslar eşit. Tek sıkıntı Fener'in kadrosu daha derin, Beşiktaş'ta ise eksik oyuncu yok gibi bir şey. Tam kadro oynuyorlar bir süredir ve maçları o yüzden alıyorlar. Şu anda Beşiktaş kadrosundaki en kaliteli adam Aboubakar. Adam sakatlanmadı hiç. Bizde ise en kaliteli iki adam (Muslera, Falcao) maça çıkamıyor. Bunları da düşünmek lazım. Beşiktaş bizim yaşadığımız sorunları yaşasa ilk 5'te yoktu. Ki ilk haftalarda korona vs. derken kötü girmişlerdi sezona. Sonra toparladılar işte. Fenerbahçe'nin ise kadrosu çok derin. Sıkıntı o. Onlar bu sene şampiyon olamazlarsa büyük patlayacaklar bu bütçelerle. İstedikleri kadar Perotti gol attıkça Roma bize 150 milyon euro verecek modunda gezsinler. İlla bir yerde mızrak çuvala sığmayacak.
Biz şu anda bu yönetimle ancak kadronun derinliğini arttırabiliriz. Taylan'a bir yedek, bir sağ bek ve bir santrafor yeter kıvamına geldim ben. Onyekuru da olacaksa olur olmazsa sene sonu gelir. Ama derinlik artmalı. Sakatlar dönmeli. Pek ceza almamalıyız. Böyle böyle devam ettireceğiz artık ligi yapacak bir şey yok ne yazık ki. Allah'tan uçan kaçan bir takım yok ama da hala şansımız yüksek.