Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan olmuyorsa bari Mahmutu sezon sonuna kadar kiralayalim kadroya alternatif olarak. Bu Etebodan bir halt olmaz. Taylana da 3-4 mac mola lazim olur zaten. Apo Visca ve Irfan olmuyorsa verin bari Mahmutu deyip getirsin iste.

Viscayi zaten istemiyordum, Irfan desen isterdik ama diger süper lig kulüplerden kazik yiyip paralandirmaya gerek yok. Olmasi gereken transfer onyekuru, bakalim o ne olacak.

Fakir bile değiliz, daha aşağısı.

Şampiyonluk, iyi oyun ümidi, transfer diye hiç bir şekilde bu kulübe şu an ümit bağlamayın. Mevcut oyuncular bir mucizeye imza atmadığı sürece, 2008-2009 Beşiktaş'ı gibi ibrahim toromanlı gökhan zanlı kadro gibi bir mucize olur ancak.

Bu Toku nasil bir oyuncu?

The Istanbul-based club initially offered 500,000 Euros for the services of the 20-year-old attacker which was rejected by the Danish outfit last week with an improved bid of 1.5 Million Euros also been turned down earlier this week.

SPORTSworldGhana.com can exclusively reveal that upon another two hours of difficult talks on Friday, Galatasaray are now ready to part ways with an amount of 3 million Euros to buy Toku outright from his current contract which expires on June 30, 2023.

Mustafa Başkan Galatasaray'lı iş adamları sponsor filan bahsetti onun desteği ile harcama limitimiz daha da artacak dedi çok üstü kapalı söyledi. Sponsorlar harcama limitine etki edebiliyor mu ? veya İrfan Can transferi için atıyorum bir iş adamı Cem Uzan gibi sponsor mu olacak bu transfere anlayamadım ben
Yahu Galatasaraylı iş adamları denilen kişiler kurdugu dernekle ikinci el otomobil hediye etmiş adamlar çokta şaapmamak lazim

Fakir bile değiliz, daha aşağısı.

Şampiyonluk, iyi oyun ümidi transfer ve hiç bir şekilde bu kulübe şu an ümit bağlamayın. Mevcut oyuncular bir mucizeye imza atmadığı sürece, 2008-2009 Beşiktaş'ı gibi ibrahim toromanlı gökhan zanlı kadro gibi bir mucize olur ancak.
Şampiyonluk zor değil ama ya. O kadar da umutsuz değilim ben. Sonuçta Beşiktaş bizden daha mı iyi? Peki ya daha 2 hafta önce dalga geçtiğimiz Fenerbahçe bizden çok mu iyi? Bence denk takımlarız. Şanslar eşit. Tek sıkıntı Fener'in kadrosu daha derin, Beşiktaş'ta ise eksik oyuncu yok gibi bir şey. Tam kadro oynuyorlar bir süredir ve maçları o yüzden alıyorlar. Şu anda Beşiktaş kadrosundaki en kaliteli adam Aboubakar. Adam sakatlanmadı hiç. Bizde ise en kaliteli iki adam (Muslera, Falcao) maça çıkamıyor. Bunları da düşünmek lazım. Beşiktaş bizim yaşadığımız sorunları yaşasa ilk 5'te yoktu. Ki ilk haftalarda korona vs. derken kötü girmişlerdi sezona. Sonra toparladılar işte. Fenerbahçe'nin ise kadrosu çok derin. Sıkıntı o. Onlar bu sene şampiyon olamazlarsa büyük patlayacaklar bu bütçelerle. İstedikleri kadar Perotti gol attıkça Roma bize 150 milyon euro verecek modunda gezsinler. İlla bir yerde mızrak çuvala sığmayacak.

Biz şu anda bu yönetimle ancak kadronun derinliğini arttırabiliriz. Taylan'a bir yedek, bir sağ bek ve bir santrafor yeter kıvamına geldim ben. Onyekuru da olacaksa olur olmazsa sene sonu gelir. Ama derinlik artmalı. Sakatlar dönmeli. Pek ceza almamalıyız. Böyle böyle devam ettireceğiz artık ligi yapacak bir şey yok ne yazık ki. Allah'tan uçan kaçan bir takım yok ama da hala şansımız yüksek.

Transfer beklemek benim adıma bitti. En iyi kadro bizdeymiş işte ve 47 oyuncu aldık. Mayısta kurtulacağız inşallah

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben onyekuruyu bari bitirebilseler derdindeyim millet bunlardan hala sağ bek forvet ortasaha yedeği bekliyor

Şampiyonluk zor değil ama ya. O kadar da umutsuz değilim ben. Sonuçta Beşiktaş bizden daha mı iyi? Peki ya daha 2 hafta önce dalga geçtiğimiz Fenerbahçe bizden çok mu iyi? Bence denk takımlarız. Şanslar eşit. Tek sıkıntı Fener'in kadrosu daha derin, Beşiktaş'ta ise eksik oyuncu yok gibi bir şey. Tam kadro oynuyorlar bir süredir ve maçları o yüzden alıyorlar. Şu anda Beşiktaş kadrosundaki en kaliteli adam Aboubakar. Adam sakatlanmadı hiç. Bizde ise en kaliteli iki adam (Muslera, Falcao) maça çıkamıyor. Bunları da düşünmek lazım. Beşiktaş bizim yaşadığımız sorunları yaşasa ilk 5'te yoktu. Ki ilk haftalarda korona vs. derken kötü girmişlerdi sezona. Sonra toparladılar işte. Fenerbahçe'nin ise kadrosu çok derin. Sıkıntı o. Onlar bu sene şampiyon olamazlarsa büyük patlayacaklar bu bütçelerle. İstedikleri kadar Perotti gol attıkça Roma bize 150 milyon euro verecek modunda gezsinler. İlla bir yerde mızrak çuvala sığmayacak.

Biz şu anda bu yönetimle ancak kadronun derinliğini arttırabiliriz. Taylan'a bir yedek, bir sağ bek ve bir santrafor yeter kıvamına geldim ben. Onyekuru da olacaksa olur olmazsa sene sonu gelir. Ama derinlik artmalı. Sakatlar dönmeli. Pek ceza almamalıyız. Böyle böyle devam ettireceğiz artık ligi yapacak bir şey yok ne yazık ki. Allah'tan uçan kaçan bir takım yok ama da hala şansımız yüksek.

Taylan'a bir şey olsa yerine koyacağın adam yok, hadi onu geçtim şurda daha Taylan Erzurum'dan alınmış sıradan bir oyuncu idi bize gelirken.

Şampiyonluğa oynayan Galatasaray'ın kadrosunda yaratıcı açıcı oyucular çok sınırlı, sakatlık bilmemne olduğu sürece zaten zirveye tutunamıyoruz. Anadolu takımları artık senin seviyene yaklaştı, oyuncuları senin ki kadar iyi. Her maç zor, her maç eşit seviyede. Bu kadro 2 maç galip geliyorsa 3 maç berabere kalıp yeniliyo.

Gerçekleri görelim, ona göre heveslenip hayaller kuralım. Dediğim gibi o mucize dediğim şey bu takıma vurur mu göreceğiz.

Iyi en azindan umut dagitmadi. Transferi unutuna getirdi. Boşa beklemeyecez en azindan

Gomez tam fırsat transferi olurdu.

Havada bulut transferi unut demis resmen baskan, adam tekrar aday olmiyacak onun icin mali konudan ibra olmak adina para harcamak istemiyor.

D'avila Belhanda icin teklif var demiyormuydu? Sal Belhandayi 500 bine ve yazina kadar 1,675 milyon maasindan kurtul ve Gomezi sezon sonuna kasar o parayla kiralamayi calis.

Adamin italyada maasi 2 milyon net. Bizde kendini sezon sonuna kadar fit tutar, sampiyon olur ve italyadan bir takima transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt