Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün başkanın açıklamalarını dinledim

Malumu söylemiş zaten taraftar aptal değil neyin ne olduğunu görüyor..

Ama siz orada bunun çözümünü bulmak için yer alıyorsunuz..

Galatasaray başkanı olmasan kim tanır seni Mustafa Cengiz ? Sen bu markayı reklam için kullanıyorsan eğer ortaya bir vasıf koymalısın

Bu arada oyuncu satmak oyuncu almaktan daha büyük marifet , yazın gelecek olan yönetim ffp olmadığı için istediği oyuncuyu alır ama kimi satacak hep birlikte göreceğiz (TFF limitleri hikaye o limite uyan bir tane kulüp yok önemli olan ffp )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize gol atacak ve top kapacak adam lazım.
Hep diyorum orta sahjada yumusagiz top kapamiyoruz. Top calan adam lazim elini kolunu sallayarak defansa kadar geliyor. Genclerin bir pozisyonu var marcao engelledi hani son anda. Top oraya gelene kadar hic bir direnc yok. Taylan bir yere kadar. O da orginal bolgesine gecmeli oynayacaksa

böyleyim şuan

Mehmet Mehmetoglu
Serbay kaş göz yapmasa güzel sorular soruyordu adam

iş insanı fenerden en az 2 kat fazla bizde fazla kücümsemeyın bizim camiayı asıl fenerde cok yok cogu şarkıcı popcu şebek tayfası yanı vasıfsız insanlar

bizdeki sorun bizim zenginleri hareket geçirecek guclu yönetim

coco cola ceosu galatasaraylı,pegasus sahibi ali sabancı,enka holding sahibi rahmetli şarık tara ve oglu ilk aklıma gelenler onun dısında yurt dısında özellıkle fransada zengin galatasaraylılar var guclu bir baskan olsa hepsini harekete gecirebilir.

Senelerdir yazıyorum.
Şu Galatasarayın başına güçlü bir başkan ve yönetim kurulu gelsin şu dediğin potansiyeli harekete geçirsin bu karaktersiz iki camia arkamızdan sadece nal toplar.Bir tek güçlü başkan profili Ünal aysalda vardı onunda yönetimi çok zayıf ve kendisindede klübe bağlılık yokdu.İstediği kadar zangin ve güçlü başkan ve yönetim kurulu olsun.Klübe en az taraftar kadar bağlı değilse o potansiyeli harekete geçirmez.Ünal aysalın geçiremediği gib.

Ama şu konuda katılmıyorum..Türkiyenin en zenginlerine baktığımız zaman çok büyük oranda fenerli.Aslında fenerli olmasıda yetmez..Bizdekiler gibi sözdede değil. Adamlar çok bağlı klübüne.Onlar olmasaydı bunlar batardı.

Yav şu Onye'yi getirin bari kardeşim gelsin idman yesin kullanalım, 500 bin € şimdi 4.5 Milyon'da sezon sonunda verelim işte gelsin başlasın. Babel ve Cagne'yi forvet kullanırız Kerem ve Onye'yi kanat.
Bence Onyekuru'nun transferi de İrfan Can ile birlikte yalan oldu reis, Mustafa Başkan bugün açık açık sonradan ödeme şekliyle borçlu olarak transfer asla yapmam dedi, benden sonra gelecek yönetime bu yükü bırakmam dedi

Fatih Terim'le konuştuk olursa olur yoksa bu kadro ile devam ederiz dedi, açık açık benden sonra gelecek yönetim transfer yapar dedi hatta...

Siz niye takimin basindasiniz basketbol takiminin da dustugunude canli canli izlemek istiyorlar herhalde. Transfer yapmiyor koltugu bosuna isgal ediyorlar. Tabi bosuna degildir. Bir cikarlari vardir

anlamadigim:
irfan + visca =32 mio dedi. bi cümle sonra hocanin dedigi o 4 oyuncu ile görüsmelerimiz devam ediyor dedi.

32 mio dan kac mioya düsecek mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt