Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep diyorum orta sahjada yumusagiz top kapamiyoruz. Top calan adam lazim elini kolunu sallayarak defansa kadar geliyor. Genclerin bir pozisyonu var marcao engelledi hani son anda. Top oraya gelene kadar hic bir direnc yok. Taylan bir yere kadar. O da orginal bolgesine gecmeli oynayacaksaBize gol atacak ve top kapacak adam lazım.
Ffp süresince zarar etmediler, al satta da artıdalardı hep.onların ffp anlaşması bitti diye biliyorum ama bazı kısıtlamalar vardır sanırım hala
Serbay kaş göz yapmasa güzel sorular soruyordu adamböyleyim şuan
![]()
iş insanı fenerden en az 2 kat fazla bizde fazla kücümsemeyın bizim camiayı asıl fenerde cok yok cogu şarkıcı popcu şebek tayfası yanı vasıfsız insanlar
bizdeki sorun bizim zenginleri hareket geçirecek guclu yönetim
coco cola ceosu galatasaraylı,pegasus sahibi ali sabancı,enka holding sahibi rahmetli şarık tara ve oglu ilk aklıma gelenler onun dısında yurt dısında özellıkle fransada zengin galatasaraylılar var guclu bir baskan olsa hepsini harekete gecirebilir.
o parayı sadece irfan için söyledi başkan yaw.İrfan ve Visca için toplam 13 milyon Euro muhabbeti var doğruysa eğer Luyindama satışı yapılıp alınmalı
Zira CL katılım geliri de aşağı yukarı 15 milyon Euro civarı sanırım o parayı 6 ayda çıkarırlar
Luyindama yı 13 milyona satamıyorlarsa yönetimiz demesinler zaten
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Onyekuru'nun transferi de İrfan Can ile birlikte yalan oldu reis, Mustafa Başkan bugün açık açık sonradan ödeme şekliyle borçlu olarak transfer asla yapmam dedi, benden sonra gelecek yönetime bu yükü bırakmam dediYav şu Onye'yi getirin bari kardeşim gelsin idman yesin kullanalım, 500 bin € şimdi 4.5 Milyon'da sezon sonunda verelim işte gelsin başlasın. Babel ve Cagne'yi forvet kullanırız Kerem ve Onye'yi kanat.
orda malladı biraz sanki bu oyuncular bizde olsa daha degerli olurduu demeye çalışığ başka şeylerdediİrfan için 13 istiyorlar deyip ben olsam daha fazla isterdim demesi de ayrı komediydi.
takaslar çözerizzzzanlamadigim:
irfan + visca =32 mio dedi. bi cümle sonra hocanin dedigi o 4 oyuncu ile görüsmelerimiz devam ediyor dedi.
32 mio dan kac mioya düsecek mesela
Gun dogmadan neler dogarhala bence şu gelecek diye beklentiye girmeniz takdir edilesi bişey