- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belkide hayırlısı budur allah çere çöpe para saçmalarını engelliyodurKoskoca Galatasaray "5 Milyon Dolar" bulamıyor inanılmaz
Trink istiyorlardı ama galiba o yüzden olmadı bi de arada çok menajer varmış galibamuhammeti 5e satmadılar biz kaça alacağız yani.
Killatacak derken renktas.Bursanin gencleri killatacak sanki
Vasfi anca exxene para harcarVasfi bize transfer yap.
Sözü ağzından kaçırdıktan sonraki ben ne diyorum amoua sırıtışı şuanki durumumuzu özetliyo zaten![]()
işe bak yaw
Dinçer Azaphan-Sinan Engin IG Canlı yayın : " Galatasaray taraftarı transfer bekliyor haklı olarak malum isimler de ortada o isimlere bir yogunlasma var bana da bir yoğunlaşma var getirmem için yardımcı olmam için bakalım ugrasiyoruz inşallah güzel haberler vericez. "
Bos yapmis primciDinçer şu anda sinan enginle instagramda canlı yayında sinan engin transfer sordu dincerde bana da çok soru geliyor dedi biz sadece transfer icin degil her zaman Galatasarayin yanındayız malum ismi geçen kişiler icin biseyler yapacaz mutlu haberleri alıcaz dedi
Killatmak:Hic bisey yapamamakKillatacak derken renktas.
Vasfi anca exxene para harcar
Valla dolusunu boşunu bilememBos yapmis primci