Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim 1 milyon € limitimiz kaldiysa, daha niye Seri ile ilgileniyoruz? Adamin yarim sezonluk maasi 1 milyondan fazla olur...

Dinçer Azaphan-Sinan Engin IG Canlı yayın : " Galatasaray taraftarı transfer bekliyor haklı olarak malum isimler de ortada o isimlere bir yogunlasma var bana da bir yoğunlaşma var getirmem için yardımcı olmam için bakalım ugrasiyoruz inşallah güzel haberler vericez. "

Dinçer şu anda sinan enginle instagramda canlı yayında sinan engin transfer sordu dincerde bana da çok soru geliyor dedi biz sadece transfer icin degil her zaman Galatasarayin yanındayız malum ismi geçen kişiler icin biseyler yapacaz mutlu haberleri alıcaz dedi

Dinçer Azaphan-Sinan Engin IG Canlı yayın : " Galatasaray taraftarı transfer bekliyor haklı olarak malum isimler de ortada o isimlere bir yogunlasma var bana da bir yoğunlaşma var getirmem için yardımcı olmam için bakalım ugrasiyoruz inşallah güzel haberler vericez. "

Traşfield !!!!

Dinçer şu anda sinan enginle instagramda canlı yayında sinan engin transfer sordu dincerde bana da çok soru geliyor dedi biz sadece transfer icin degil her zaman Galatasarayin yanındayız malum ismi geçen kişiler icin biseyler yapacaz mutlu haberleri alıcaz dedi
Bos yapmis primci

İrfan Can Kahveci'yi transfer etmeyelim.

Rakip kudurtmak veya Fatih hocayi mutlu etmek icin transferde lüzumsuz harcamalar yapmayalim

1.5 yillik kiralik Onyekuru gelsin. Ellerine yüzlerine bulastiracaklarsa baska oyuncu almasinlar, yoksa ilerleyen senelerde ayakbagi oluyor

Tabi bir tane idare etmelik sag bek alinabilir 6 ayligina

Dorukhan Toköz, Ali Akman ve Atakan Cankaya bonservissiz olarak alinsin

Donk, Saracchi, Linnes, Sener, Etebo, Ömer, Belhanda ve Akbaba ile sözlesme yenilenmesin.

Bunlardan takasla verebileceklerimiz varsa yurt icinden 1-2 oyuncu kovalayalim

Fatih ve Sekidika takasta gitsin. Anadolu takimlari icin ideal oyuncular.

Feghouli'yi Araplara satalim.

Babel ve Falcao'da orta yolu bulup gönderelim.

Geliyorlar. Gönlümüzü ferah tutalım.

bitse de kurtulsak su transfer donemi de su yonetimin gorev donemi de , yaz transfer doneminin aynisini yasiyoruz resmen biktik

İrfan için 12-13 istiyorlar dedi Dinçer. Yüksek paralarla bizi kırıyorlar dedi
Eğer bu adam gerçekten işin içinde değilse çıksın kulüp yalanlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt