Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahattin konusuna sünger çekmesek mi artık

Galatasaray Kongre Üyesi Sait Ateş; “Bahattin Abimiz aday olursa karşısındaki aday 1 oy bile alamaz. Ama bunun için taraftarın ortalığı kasıp kavurması gerekiyor. Bol bol twit atılmalı, sesimiz Rusya'da inlemeli.”
Biraz daha reklamını yapın mı diyor ben mi yanlış anlıyorum ?

Süleyman Rodop: Transfer Komitesi Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde kamp kurmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar.Telefonlara çıkmıyorlar.
Özgür Savaş Özüdoğru: Ben ordaydım yemekteydim orda.Bilgi verirsem Abdurrahim Abi beni keser :D
komitenizi silkelesinler. transfer özürlülüleri dayanışma derneği deyin siz ona.

Süleyman Rodop: Transfer Komitesi Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde kamp kurmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar.Telefonlara çıkmıyorlar.
Özgür Savaş Özüdoğru: Ben ordaydım yemekteydim orda.Bilgi verirsem Abdurrahim Abi beni keser :D
:D
ajans-1905-komedi-caps-1.webp

Bu 4 transferle kapatalım transfer sezonunu Mohammed, İrfancan, Onyekuru ve Visca. Diagne, Belhanda ve Feghouli'yi takasta falan değelendirelim Başakşehir'den İrfancan ve Visca'yı almak için Diagne+Feghouli+Belhanda = İrfancan+Visca gibi

Bahattınin locası varmış, 8.5 yıllık üye. Şuan için değil gelecek için planı varmış. Başkan için 10 yıl gerekiyormuş.

Yanina 10 sene bir üyeyi alip onu 1 seneligine baskan yapip, kendisi 2. Baskan olarak secime girse olmaz mi? 1 sene sonra ikisi pozisyonlarini degistirir ve yeni secime girerler.

Özgür Savaş Özüdoğru: Ben yönetimdeyken yönetim kurulunda Mustafa Cengiz-Abdurrahim Albayrak-Yusuf Günay dışında olanlara bize Fatih hocamızın sözleşmesi 5 yıl dendi ama 3 yıl opsiyonluymuş bu bilgi o zaman bize söylenmedi en azından bana söylenmedi.Fatih hocamız bunu hak etmedi..

Elimizde kullanabileceğimiz 1,25 milyon euro var
500k euro peşin kalan 2,5m. eurosu sezon sonu ödenecek şekilde Mohammedi alalım toplam 3 milyon euroya
750k euro peşin kalan 4 milyon eurosu sezon sonu ödenecek şekilde Onyekuru'yu alalım gerekirse sonraki satışlardan pay da verebiliriz
İrfancan ve Visca için para çıkmayacak zaten Diagne, Feghouli ve Belhanda'yı bonservisleriyle kafa kafaya teklif edelim.

özgür net yalan söylüyorlar
hocayla 2+3 olduğunu taraftar biliyordu kardeşim
yönetimde olup nasıl bilmiyorsunuz

tamamen kolpasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt