Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.259
- 5.998
- 1.483
İrfan?Transferlerden bi kısmı olacak gibi bi şey dedi.Fatih hocayla da konuşmuş transferleri bekliyomuş hoca da.Biri Onyekuru'dur diğeri de Mostafa Mohamed'dir tahminen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan?Transferlerden bi kısmı olacak gibi bi şey dedi.Fatih hocayla da konuşmuş transferleri bekliyomuş hoca da.Biri Onyekuru'dur diğeri de Mostafa Mohamed'dir tahminen..
Kim dedi bu arada?Transferlerden bi kısmı olacak gibi bi şey dedi.Fatih hocayla da konuşmuş transferleri bekliyomuş hoca da.Biri Onyekuru'dur diğeri de Mostafa Mohamed'dir tahminen..
Biraz daha reklamını yapın mı diyor ben mi yanlış anlıyorum ?Galatasaray Kongre Üyesi Sait Ateş; “Bahattin Abimiz aday olursa karşısındaki aday 1 oy bile alamaz. Ama bunun için taraftarın ortalığı kasıp kavurması gerekiyor. Bol bol twit atılmalı, sesimiz Rusya'da inlemeli.”
Bir kısmını o dedi Onyekuru ve-Mostafa Mohamed benim tahminim..Kim dedi bu arada?
komitenizi silkelesinler. transfer özürlülüleri dayanışma derneği deyin siz ona.Süleyman Rodop: Transfer Komitesi Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde kamp kurmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar.Telefonlara çıkmıyorlar.
Özgür Savaş Özüdoğru: Ben ordaydım yemekteydim orda.Bilgi verirsem Abdurrahim Abi beni keser![]()
Süleyman Rodop: Transfer Komitesi Abdurrahim Albayrak'ın ofisinde kamp kurmuş gibi çalışmaya devam ediyorlar.Telefonlara çıkmıyorlar.
Özgür Savaş Özüdoğru: Ben ordaydım yemekteydim orda.Bilgi verirsem Abdurrahim Abi beni keser![]()
tuhaf bir üyenin lafına mı bakacak bu camiaGalatasaray Kongre Üyesi Sait Ateş; “Bahattin Abimiz aday olursa karşısındaki aday 1 oy bile alamaz. Ama bunun için taraftarın ortalığı kasıp kavurması gerekiyor. Bol bol twit atılmalı, sesimiz Rusya'da inlemeli.”
şimdilik kiralayalım. 1.5 yıl sonraya zorunlu başkan olma opsiyonu koyarız. başkanlıkta da ffp ye takıldık kahretsin.Bahattınin locası varmış, 8.5 yıllık üye. Şuan için değil gelecek için planı varmış. Başkan için 10 yıl gerekiyormuş.
Bahattınin locası varmış, 8.5 yıllık üye. Şuan için değil gelecek için planı varmış. Başkan için 10 yıl gerekiyormuş.
Bilemem ama mantıklı.Yanina 10 sene bir üyeyi alip onu 1 seneligine baskan yapip, kendisi 2. Baskan olarak secime girse olmaz mi? 1 sene sonra ikisi pozisyonlarini degistirir ve yeni secime girerler.