Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben biraz kötü yazdım galiba...

Oyuncu ile anlaştık, Monaco da haber bekliyoruz.

Ama Mendes ve Bulut bunları demişler yani... Siz oyuncu ile anlaştıktan sonra, (GS anlaştı veya anlaşmadı önemsiz) biz onu bedelsiz getiririz.

Ama gelinen noktada bedelsiz getiremiyorlar. Bizim oyuncuyla anlaştığımız aşikar.

Açıkçası bence Monaco bizimkileri oyalıyor zaman kazanıyor. Yeni santrafor almayı bekliyor. Bonservis bahane.

----------------muslera-----

mariano seri bakayoko nagatomo

---------------falcao-----------------------

emre mor-------feghouli----------babel

-----------donk-------------

hocanın kafasındaki bu gibi şimdilik

Şu gökhan dinç ile haluk yürekli sürekli kavga etmese izleyeceğim de

----------------muslera-----

mariano seri bakayoko nagatomo

---------------falcao-----------------------

emre mor-------feghouli----------babel

-----------donk-------------

hocanın kafasındaki bu gibi şimdilik
Alkollüyken ilk 11 kurmamalıyız kuralı forumda girişte yazmıyor mu?

Beyler son duyumlara gore Falcaodan sonra Monacoda ikna edilmis. Suan tek engel Falcaonun kiralik icinde oturdugu dairenin ev sahibi. Ev sahibi yeni kiracı garantisi istiyormuş. Herkes el ele verip harıl harıl ev sahibini ikna etmeye çalışmakla meşgul. Transfer 53% olacak.

ortasaha çok boş. Melo tarzı bi adam şart. Seri'den 6 olmaz.
Hatta bence Belhanda da şutlanıp klas bi adam alınmalı.

Beyler son duyumlara gore Falcaodan sonra Monacoda ikna edilmis. Suan tek engel Falcaonun kiralik icinde oturdugu dairenin ev sahibi. Ev sahibi yeni kiracı garantisi istiyormuş. Herkes el ele verip harıl harıl ev sahibini ikna etmeye çalışmakla meşgul. Transfer 53% olacak.
Hayır yanlışın var hocam ev sahibi ikna edildi. Nakliyat firması ben taşımam bu paraya monakodan diyormuş. Apo'nun ayarladığı laz nakliyat firmasına da Falcao'nun eşi güvenmiyormuş eşyalar Rize'ye falan gider diye :D

stoper seri
ortasaha falcao
forvet bakayoko da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt