Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.424
- 102.533
- 5.238
Eminim %100 yaşanmıştır
doğru söylüyor, ordaki koltuk benim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eminim %100 yaşanmıştır
Ben biraz kötü yazdım galiba...
Oyuncu ile anlaştık, Monaco da haber bekliyoruz.
Ama Mendes ve Bulut bunları demişler yani... Siz oyuncu ile anlaştıktan sonra, (GS anlaştı veya anlaşmadı önemsiz) biz onu bedelsiz getiririz.
Adamın orda ne yaptığı belli değil, anca sağa sola haber satıyor.Aynen öyle. Monacoya yönetim kimse gitmiyor, ahmet bulutun kucağına oturmuş bekliyoruz. Rezillik.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralık kiralık içim baydı. Tamam para yok da seneye orta sahada ne halt yiyeceğiz
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alkollüyken ilk 11 kurmamalıyız kuralı forumda girişte yazmıyor mu?----------------muslera-----
mariano seri bakayoko nagatomo
---------------falcao-----------------------
emre mor-------feghouli----------babel
-----------donk-------------
hocanın kafasındaki bu gibi şimdilik
fatih hocaya sor onu.seriyi neredeyse stoperde oynatan ben degilimAlkollüyken ilk 11 kurmamalıyız kuralı forumda girişte yazmıyor mu?
asporKolarov fenerdeymiş
Hayır yanlışın var hocam ev sahibi ikna edildi. Nakliyat firması ben taşımam bu paraya monakodan diyormuş. Apo'nun ayarladığı laz nakliyat firmasına da Falcao'nun eşi güvenmiyormuş eşyalar Rize'ye falan gider diyeBeyler son duyumlara gore Falcaodan sonra Monacoda ikna edilmis. Suan tek engel Falcaonun kiralik icinde oturdugu dairenin ev sahibi. Ev sahibi yeni kiracı garantisi istiyormuş. Herkes el ele verip harıl harıl ev sahibini ikna etmeye çalışmakla meşgul. Transfer 53% olacak.