Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız şimdi farkettim fazla uçuyoruz

toplam 5 milyon euro maaşları olan tolga ile selçuk yedeğe yazılıyor çoğu kişi tarafından
e5054b5344e461f3e280d2b3d1d4d01e.jpg

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

--------- Imbula - Kucka --------
Rodrigues - Sneijder - Belhanda
-------------- Gomis --------------

Defans 4 lüsü komple değişecek
Orta alana 2 adam alıp selçuk ve tolga'yı yedek bırakıcaksın
Kanatlara 2 adam lazım
Eren ve gomis yetmez yedek kalıcak 1 golcü daha lazım

8 yeni isime daha ihtiyac var

TapaTalK

Iki Stopper gerek bir sağ bek bir Sol bek bir dmc ama biz gidip Sneijder bölgesine adam alıyoruz hemde 8 e

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Takımda en önemli eksik tempo ve bunu Ne yazık ki Sneijderle yapamıyoruz. Belhanda dribbling becerisi olan bir 10 numara olduğu için bence katkı verir. Ayrıca 27 yaşında cv'sinde Fransa ve Bundesliga tecrübesi bir oyuncudan bahsediyoruz. Bence güzel transfer Belhanda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda ve dribbling becerisi mi?Bugun 2 maçına baktım 1 tane çalım veya dribble yaptığını görmedim.

Sneijder, Belhanda, Gomis ve Selçuk bir arada oynayacaksa takımın çok çok fazla statik olacağını düşünüyorum. Koşan takım diye bangır bangır bağıran Tudor inşallah bunları hesaba katıyordur.

Belhanda Misimovic 2 olur cacık olmaz o adamdan 8 milyon euro elde patladı h.o.

1 yıl sonra sözlesmesi bitecek kariyeri tepetaklak düsüse gecmis sorunlu herif icin 8 milyon bonservis nedir ya? Nice gibi rehabilitasyon merkezinde, Favre gibi bir hocayla bile yeterince cıkıs yapamadı bu adam. Ölü yatırım yemin ediyorum.
Yahu dursundan nefret eden biri olarak dursunun yaptigini savundurtmayin bana o zaman neden 1 yil sonra gidecek Bruma nin ucretini az buluyorsunuz arkadas,çelişki yok mu burda?

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acerbi, Tete,İmbula, ve kanat transferi şampiyonluğa oynatır. Önce bu mevkilere adam alsınlar sonra sol bek falan bakarız

Yasin, Sneijder, Rodrigues, Sinan ve Eren eldeki mevcut hücumcular. Belhanda ve Gomis'i de eklersek 7 oyuncu etti.

4-2-3-1 oynayacagimizi hesaba katarsak 8 hücumcu gerekli bu sene oldugu gibi. (Josue, Podolski ve Bruma'nin yeri dolacak dogal olarak)

Belhanda aynı sneijder alıyor yana veriyor,çalım yok dribble yok.Ara pası ve şut atıyor hepsi bu.Sneijdere göre fizik gücü biraz daha iyi ama kafası o kadar çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt