- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
yalnız şimdi farkettim fazla uçuyoruz
toplam 5 milyon euro maaşları olan tolga ile selçuk yedeğe yazılıyor çoğu kişi tarafından
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız şimdi farkettim fazla uçuyoruz
toplam 5 milyon euro maaşları olan tolga ile selçuk yedeğe yazılıyor çoğu kişi tarafından
onlar oynarsa ortasahada küme düşerizyalnız şimdi farkettim fazla uçuyoruz
Takımda en önemli eksik tempo ve bunu Ne yazık ki Sneijderle yapamıyoruz. Belhanda dribbling becerisi olan bir 10 numara olduğu için bence katkı verir. Ayrıca 27 yaşında cv'sinde Fransa ve Bundesliga tecrübesi bir oyuncudan bahsediyoruz. Bence güzel transfer Belhanda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boyle olursa +18 olur maclar--------- Imbula - Kucka --------
Rodrigues - Sneijder - Belhanda
-------------- Gomis --------------
Öküz alırız (by kibar feyzo)Belhanda inşallah olmaz o paraya çok daha iyi isimler alınır.
Sneijder olmayacak zaten kadroda.Sneijder, Belhanda, Gomis ve Selçuk bir arada oynayacaksa takımın çok çok fazla statik olacağını düşünüyorum. Koşan takım diye bangır bangır bağıran Tudor inşallah bunları hesaba katıyordur.
4 civarı alıyor diye biliyorum, vergiyle 2-2.5 oluyodur. 24 olayı sıkıntı tabi, anca Melo taktiği uygulanırImbula yi nah alır bunlar adamlar 24 e almış adam yıllık 5 milyon Euro alıyormuş
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yahu Aysal zamanında 3 yaş genç Gomis için yazılanlar taze.Gomisi beğenmeyenler Belhandayı mı beğenecekti?Şu Belhanda'yı şuan başkan Ünal Aysal olsa ve alsa bambaşka yorumlar yapılacaktı olay tamamen Dursun yönetimine güvensizlik bence...çünkü Belhanda iyi oyuncu
Sneijder olmayacak zaten kadroda.
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Yahu dursundan nefret eden biri olarak dursunun yaptigini savundurtmayin bana o zaman neden 1 yil sonra gidecek Bruma nin ucretini az buluyorsunuz arkadas,çelişki yok mu burda?1 yıl sonra sözlesmesi bitecek kariyeri tepetaklak düsüse gecmis sorunlu herif icin 8 milyon bonservis nedir ya? Nice gibi rehabilitasyon merkezinde, Favre gibi bir hocayla bile yeterince cıkıs yapamadı bu adam. Ölü yatırım yemin ediyorum.