Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Defans 4 lüsü komple değişecek
Orta alana 2 adam alıp selçuk ve tolga'yı yedek bırakıcaksın
Kanatlara 2 adam lazım
Eren ve gomis yetmez yedek kalıcak 1 golcü daha lazım
Takımda en önemli eksik tempo ve bunu Ne yazık ki Sneijderle yapamıyoruz. Belhanda dribbling becerisi olan bir 10 numara olduğu için bence katkı verir. Ayrıca 27 yaşında cv'sinde Fransa ve Bundesliga tecrübesi bir oyuncudan bahsediyoruz. Bence güzel transfer Belhanda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sneijder, Belhanda, Gomis ve Selçuk bir arada oynayacaksa takımın çok çok fazla statik olacağını düşünüyorum. Koşan takım diye bangır bangır bağıran Tudor inşallah bunları hesaba katıyordur.
Sneijder, Belhanda, Gomis ve Selçuk bir arada oynayacaksa takımın çok çok fazla statik olacağını düşünüyorum. Koşan takım diye bangır bangır bağıran Tudor inşallah bunları hesaba katıyordur.
Şu Belhanda'yı şuan başkan Ünal Aysal olsa ve alsa bambaşka yorumlar yapılacaktı olay tamamen Dursun yönetimine güvensizlik bence...çünkü Belhanda iyi oyuncu
1 yıl sonra sözlesmesi bitecek kariyeri tepetaklak düsüse gecmis sorunlu herif icin 8 milyon bonservis nedir ya? Nice gibi rehabilitasyon merkezinde, Favre gibi bir hocayla bile yeterince cıkıs yapamadı bu adam. Ölü yatırım yemin ediyorum.
Yahu dursundan nefret eden biri olarak dursunun yaptigini savundurtmayin bana o zaman neden 1 yil sonra gidecek Bruma nin ucretini az buluyorsunuz arkadas,çelişki yok mu burda?
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda aynı sneijder alıyor yana veriyor,çalım yok dribble yok.Ara pası ve şut atıyor hepsi bu.Sneijdere göre fizik gücü biraz daha iyi ama kafası o kadar çalışmıyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.