Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon 2-3 maçını izledim acayip statik bir aç bak istersen bende şaşırdım.Sol kanat olduğu için mi nedir anlamadım.
Valla Belhanda'yı nerdeyse hiç seyretmedim, hele bu sezon 0. Gelecekse umarım toparlar kendini, çünkü Montpellier'de baya göze çarpan biriydi.

Belhandanın FM profilini atabilecek var mı?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

fm 17
N8cBb.png

Ekli dosyalar

• behanda.webp
    behanda.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Ulan gerizekalılar. Kaç yıldır adam gibi sağ bekin yok, stoperin yok, defansif orta sahan yok. Sen gidip bütün parayı Belhanda'ya veriyorsun. Mal herifler. Selçuk, Semih gibi sığırları oynatmaya devam edin atın oğulları.

Çok şükür artık bizim de gerçek bir (zenci) Santraforumuz oldu.

gomis_6458.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

simdi mantikli olmak gerekirse

1 hücumcu daha gerekli

orta sahada jong gidecek yüksek ihtimalle 2 oyuncu gereklidir dogal olarak.

linnes ve carole kalacaktir. linnesin kullanilacagi bölgeye göre 2 bek zaruridir

cenk ve erayi gönderebilecegimizi sanmiyorum buraya takviye olmaz

1 stoper alinir. serdar-ahmetle birlikte 3 etti. semih rezaletini göndereceklerini zannetmiyorum. koray balta vs sutlanir bi sekilde

yani asgari 6 transfer. belhanda ve gomisle birlikte toplam 8 oyuncu etti ki kadro biraz futbol takimina benzesin

Gomise olumlu bakıyorum her türlü iş yapar o yamyam.

Belhanda ya 8 milyon yerine iyi bi dmc 'ye verilse o para + bonservisi elinde olan bi kanat transferi yapsalar kotu mu olurdu.

Az buldugumu nereden biliyorsun? Ben az bulmuyorum. Bruma konusunda da yazdım. Bruma icin suanki sartlarda 15 milyon normal para. Belhanda icin 8 kazık para. Net 5 milyon euroluk adam Belhanda.
Tamam o zaman anlastik,ayni fikirdeyim ben celiskiye takildim genel anlamda

Ama sunu da unutmamak lazim garip bir sekilde bu Kuzey Afrikali (Tunus,Cezayir,Fas) oyunculari elden kolay cikarabiliyorsun hatta genelinde de zarar edilmiyor,Ambrabat mesela

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

photo.jpg

Bruma'yi sattigimiz gunde 2 bomba birden he

Son düzenleme:
Acerbi adı geçen bütün stoperlerden iyi umarım alabiliriz 7-8 verilir

Belhanda 3-4 sene önce piyasası yüksek bir isimdi. Fenerbahçe almak için çok uğraştı ama o dönem Fransa liginin en iyi isimlerinden biriydi. Yalnız son yıllarda istatistikleri çok düştü. 7 milyon vermek mallık. 5
Maksimum 5 vermek lazım bonservise. Umarım 7 değildir yazık olur.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis e 10 verseler de bişey olmaz o adam kanıtlamis kendini. Ama Belhanda sıkıntı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

veteran ortasahalarımız de jong sneijder ve selçuk toplamda 10 mio yıllık alıyorlar bu adamlar gitmeden extra ortasaha almamız harbi zor

Yillardir orta saha ve bek sorunu ceken takim 8 milyon'a forvet arkasi aliyor

Bazi arkadaslar durumu hala anlamis degil

Belhanda ve Gomis net iyi transferler ama stoper, bek ve ön libero mevkilerini iyileştirmediğimiz sürece bu transferlerin hiçbir anlamı kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt