Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ulan gerizekalılar. Kaç yıldır adam gibi sağ bekin yok, stoperin yok, defansif orta sahan yok. Sen gidip bütün parayı Belhanda'ya veriyorsun. Mal herifler. Selçuk, Semih gibi sığırları oynatmaya devam edin atın oğulları.
Az buldugumu nereden biliyorsun? Ben az bulmuyorum. Bruma konusunda da yazdım. Bruma icin suanki sartlarda 15 milyon normal para. Belhanda icin 8 kazık para. Net 5 milyon euroluk adam Belhanda.
Tamam o zaman anlastik,ayni fikirdeyim ben celiskiye takildim genel anlamda
Ama sunu da unutmamak lazim garip bir sekilde bu Kuzey Afrikali (Tunus,Cezayir,Fas) oyunculari elden kolay cikarabiliyorsun hatta genelinde de zarar edilmiyor,Ambrabat mesela
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda 3-4 sene önce piyasası yüksek bir isimdi. Fenerbahçe almak için çok uğraştı ama o dönem Fransa liginin en iyi isimlerinden biriydi. Yalnız son yıllarda istatistikleri çok düştü. 7 milyon vermek mallık. 5
Maksimum 5 vermek lazım bonservise. Umarım 7 değildir yazık olur.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.