Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DCgCsCSXUAEMSR-.jpg

DCgC3s_WAAATO9j.jpg

Ya en azından bu seneki transfer sezonunda adı geçen isimler hem belli bir kalitesi olan hem de çok uçmayan, alınabilecek isimler.
Gomis, Belhanda, Maicon, Imbula, Acerbi, Clichy, Kucka bunlar bence çok uygun futbolcular bizim için.

Ya en azından bu seneki transfer sezonunda adı geçen isimler hem belli bir kalitesi olan hem de çok uçmayan, alınabilecek isimler.
Gomis, Belhanda, Maicon, Imbula, Acerbi, Clichy, Kucka bunlar bence çok uygun futbolcular bizim için.
Clichy haric evet, clichy cok para ister.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

sağbek tarık, ortasaha donk ile eksikler kapatılır bu bölgelere transfer yspılmaz artık. stoperede son dakikada yalçın alınır. hayalleri bırakıp gerçekleri görelim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben dursun altında para harcanmasina zaten karşıyım bu isimler de ligte 5.lik mücadelesi için yeterli

dünyada forvetmi kalmadı haberler bakıyorum Doumbia önce fener sonra beşiktaşa şimdi trabzona - gignac beşiktaşa yazıldı şimdi yine trabzona - balotelli bize yazıldı ardından beşiktaşa -bacca önce bize yazıldı şimdi beşiktaşa yani forvetmi yok dünyada kısır döngüde dolaşılıyor

dünyada forvetmi kalmadı haberler bakıyorum Doumbia önce fener sonra beşiktaşa şimdi trabzona - gignac beşiktaşa yazıldı şimdi yine trabzona - balotelli bize yazıldı ardından beşiktaşa -bacca önce bize yazıldı şimdi beşiktaşa yani forvetmi yok dünyada kısır döngüde dolaşılıyor
Masabaşı haber yapılıyor olacak o kadar
1561824_o91e9.jpg

Bu kadar beklentiden sonra düzgün transfer yapamazlarsa sonu kötü olur bu sefer dursunun kurtulamaz.

Giannelli İmbula, kuvvetle muhtemel gelecek sezon kiralık olarak Nice forması giyecek. (L'Equipe)

:(

BeIN SPORTS'a açıklamalar yapan Mendy, tecrübeli golcünün transferiyle ilgili şunları söyledi:

"Durumumuzla ilgili olarak 24 ya da 48 saat içerisinde bir açıklama yapılır. Şu anda Galatasaray'a daha yakın duruyoruz. Marsilya'dan bir teklif aldık ama aldığımız teklifin dışında bize davranış şekilleri, çok istenmediğimizi gösteriyor. Düşünme aşamasındayız, kararımız açıklandığında herkes ne olduğunu görecek."

Hayaller

Muslera
Tete Maicon Acerbi Clichy
Imbula Kucka
Garry Sneijder/Belhanda Ben Arfa
Gomis

Hayatlar

Cenk
Tarık Semih Hakan Carole
Donk De Jong
Emrah Selcuk Yasin
Eren

yaw gencler her seneki ayni tatava... gazeteciler kandiriyoorr... nevzat denen p'sht basta olmak uzere .. ali naci kucuk gibi .. sahtekarlar .. resmen DursunIstifa'dan herkes vazgectii.. sirf bu yalan transfer haberleri yuzunden ..

daha biten 1 tane transfer yok .. olmazda bekleyin gorun

Clichy hafta içi açıklanır diyor Amkspor muhabirleri
İnanak mı:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt