Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.742
- 29.163
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clichy haric evet, clichy cok para ister.Ya en azından bu seneki transfer sezonunda adı geçen isimler hem belli bir kalitesi olan hem de çok uçmayan, alınabilecek isimler.
Gomis, Belhanda, Maicon, Imbula, Acerbi, Clichy, Kucka bunlar bence çok uygun futbolcular bizim için.
Ben dursun altında para harcanmasina zaten karşıyım bu isimler de ligte 5.lik mücadelesi için yeterlisağbek tarık, ortasaha donk ile eksikler kapatılır bu bölgelere transfer yspılmaz artık. stoperede son dakikada yalçın alınır. hayalleri bırakıp gerçekleri görelim
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Masabaşı haber yapılıyor olacak o kadardünyada forvetmi kalmadı haberler bakıyorum Doumbia önce fener sonra beşiktaşa şimdi trabzona - gignac beşiktaşa yazıldı şimdi yine trabzona - balotelli bize yazıldı ardından beşiktaşa -bacca önce bize yazıldı şimdi beşiktaşa yani forvetmi yok dünyada kısır döngüde dolaşılıyor
Hayır çünkü oyuncunun haberi bile yokGünaydın Vefakar ve cefakar Cimbomlular..
Clichy geldi mi?
Adam boşta şu an yav ne parasına söveceğim. Belhanda ya söverim ama 4 den fazla verirlerse.Dursun getirince de parasına takıp sövüyorsun.Çözemedim.
Giannelli İmbula, kuvvetle muhtemel gelecek sezon kiralık olarak Nice forması giyecek. (L'Equipe)
![]()
Cümlede bir bozukluk var ama copy-paste olarak geçtim vallaBu nasıl bir çeviridir. :asd22: