Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ingilizlerin abartması renktaş
Stoke city CEO'su bizden hic bahsetmedi
Adim adim nice'e
Amacın nedir deminden beri? Çocukluk yapıyorsun şu an.
Sa.
Haber paylasiyorum
Haber paylaştığın yok. Demindern beri insanların moralini bozmak için aynısını tekrarlayıp duruyorsun. Insanlar şuraya kafa dağıtmaya giriyor, tahrik etmeyelim.
Olacakları bile bile hala transfer bekleyip, kendileriyle birlikte forumu takip edenleri de boş yere heyecana sürüklüyorlar; ama troll, kanatlı falan biz oluyoruz. Dursun Başkan bize oyuncu getiğrğğrğrrrr!!! LUL
Gsc Mobile App
Bu muhim transfer donemi sovmen beni uzer kardes, sukunetimizi muhafaza edelimAdam doğru soyluyor Madem bisey beklemiyon Girme Transfer nobetibe 10 dakikadar bir ağlayarak post kasmaktan baska bi numaraniz yok
Belhanda karakteri geçtim futbol olarakta soru işareti ¿Suan en yakin isimler gomis ve belhanda
Gomis nokta atisi,belhanda karakter olarak soru isareti
Adam doğru soyluyor Madem bisey beklemiyon Girme Transfer nobetibe 10 dakikadar bir ağlayarak post kasmaktan baska bi numaraniz yok
Göztepe'den kulübümüze 1 topcu önermemen üzdü kardeşBu muhim transfer donemi sovmen beni uzer kardes, sukunetimizi muhafaza edelim
Göztepe'den kulübümüze 1 topcu önermemen üzdü kardeş
TapaTalK