Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci kaç zamandır yok Gomis yok Belhanda tamam falan hani kardeşim

-Tapatalk-

ingilizlerin abartması renktaş

bilmem izledin mi EPL maçlarını ama gerçekten zevk veren oyun sergiliyorlar. geçen senede ipin ucundan kaçtı şampiyonluk.
alli&kane ikilisi rüşdünü ispat etmemiş 1 senede parlamış kişilere 70-80 verilen piyasada 100ün üzerinde edecekleri bir gerçek.

@Halil Tolga KARAAKIN
yetenek olarak katılıyorum ronaldodan daha iyi. şuna da evet derim "ronaldo reale geldikten 1-1.5 sene sonra eski ronaldo gibi zevk veren futbol oynamadı"
ama son zamanlarda barça kaybolurken messi de kayboluyor üstelik takımda suarez ve neymar gibi dominant 2 oyuncu varken ofans anlamda.
ronaldo kaybolduğunda dahi 2-3 gol atabilen ve profesyonellik anlamda kat kat daha iyi messiden.

DCg37jbW0AEKYxO.jpg:large
iyi akşamlar herkese....

Hürriyet’e konuşan Özbek, “Bizler belli bir dönem için seçiliyoruz. Bu dönemde yapılan harcamalar bizden sonraki döneme devrediyor. Yapılan harcamalarla efsane başkan olursunuz ama dayağı sizden sonrakiler yer. Ben dayağı yiyen oldum ama borçla efsane başkan olmayacağım. Benden sonraki yönetimlere fıstık gibi bir tablo bırakacağım” dedi

aysalin ilk döneminde harcanan bonservis ile gecen sezon ödenen bonservis hemen hemen ayni
meydanda bir tane kisi bile bunu sormuyor dursuna
ya götleri yemiyor ya da alayi aptal bunlarin

Olacakları bile bile hala transfer bekleyip, kendileriyle birlikte forumu takip edenleri de boş yere heyecana sürüklüyorlar; ama troll, kanatlı falan biz oluyoruz. Dursun Başkan bize oyuncu getiğrğğrğrrrr!!! LUL

Gsc Mobile App

Adam doğru soyluyor Madem bisey beklemiyon Girme Transfer nobetine 10 dakikada bir ağlayarak post kasmaktan baska bi numaraniz yok

Son düzenleme:
Suan en yakin isimler gomis ve belhanda

Gomis nokta atisi,belhanda karakter olarak soru isareti

Kucka'nın Galatasaray'a transferi an meselesi. (Tuttosport)

http://www.agentianonimi.com/galatsaray-sassuolo-acerbi/ bu da son acerbi haberi.yakınmışız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt