Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan seneye gider marcoa onun tercih edilmiştir.
Belhanda satilsin hayır demem. Daha iyi işler yapacağını düşünmüyorum emre dönecek ve feg performans artırdı.
Transfer gelecek. İyi ki Ankaragücü ile başlıyoruz en azından 1 haftamiz daha olacak alışma süreci icin. Ankaragücü şu anda transfer yasağı , t.direktor istifası ve seçim olasılığı var. Başakşehir, Trabzon ile oynuyor. Saha içinde kalırsak karamsar değilim.

Bu yönetimin saçmalıkları olmasa birde. Apo çıkıp konuşamaz artik, zaten futboldan anlayan yoneticide yok

Haraslin ve tetteh okey ama hagi olayi biraz duygusal
Belhandanin gidisi kesinlesirse
Bize net performans verebilcek 2 ortasaha lazim

Hagiyi ornek diye yazdim.

Cocuk ligde 8 sut aymis, 8 i de kaleyi bulmus, 7 si gol !! %88 gol orani var.

Bizim 4 milyonluk arap kaleye 7 sut atabilmiş, kaleye isabet oranı 0 (yok O değil, basbaya sıfır!!)

Haaaa sorsan modern(!) 10 numaraymış!!

Pardon 8 ! :)

Bir dakika orada duralım. Muslera bu takımda satılacak en son kişidir. Muslera'nın maaşına laf edecekler önce gidip Tarık gibi ne idiğü belirsiz adama verilen paraların hesabını soracaklar. Geçelim. Muslera satılamaz.
tarık'a verilen maaş helaldir çok iyidir harikadır diye 1 beyanım mı oldu benim
en önce uruguaylı'nın satılması lazım para lazımsa

Takimin iskeletini olusturan oyunculari begenmeyenlerin,
bu takimin gecen sezon sampiyon oldugunu ve bu sezon yanlis antrenmandan olan sakatliklar ve cezalar yuzunden daha dogru duzgun bir arada oynamadigini hatirlamasi lazim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çöphanda transferi son anda yatacak diye ödüm kopuyor. : (

tarık'a verilen maaş helaldir çok iyidir harikadır diye 1 beyanım mı oldu benim
en önce uruguaylı'nın satılması lazım para lazımsa
Para için kalitesiz isimler gelecekse kimse transfer edilmesin. Takımın elle tutulur iki isminden birini satmak "ahmaklık"tır. Gördük Fenerbahçe'nin halini o duruma mı düşelim. Futbol kaliteli isimler ile oynanır. Ne idiğü belirsiz yabancılar ile değil, ayrıca Tarık'a sahip çıkıyorsun demedim.

Bu basiretsiz yönetimin kaliteli transfer yapacağına inancım % 1 bile degil

30 yas ve üstü topcularimiz:
maicon
eren
fernando
nagatomo
mariano
muslera
donk
selcuk

burada ben nagatomo ve biraz muslera disinda seneye takimda olsun dedigim oyuncu göremiyorum. yeniden yapilanacaksak buradaki elemanlar da bir an önce gitmeli.
Maicon 'u Fatih Terim yazın gönderecekti son anda elimizde kaldı belki şimdi de göndermek istiyordu ama Serdar olayı sonrası elimizde kaldı
Eren zaten yolcu
Fernando geçen sene sakatlandığı dönemden sonra asla eskisi gibi olmadı 1 maç iyiyse 5 maç vasattı. Kalitesi uğruna hep bekledim sabrettim ama olacak gibi değil gerçekten sahada hiçbir şey yapmıyor. Fatih Terim hala ona çok güveniyor ama PSG 'den gelen teklifi ciddi ciddi düşünmekten yanayım
Nagatomo canımız ciğerimiz özellikle yerine Ömer denilen herif oynayınca bir kere daha anlıyoruz adamın değerini
Mariano için de durum aynı Fernando gibi üst üste yaşadığı 2 sakatlık sonrası bambaşka bir Mariano geldi tek özelliği kestiği ortalar
Muslera 'da işin açıkçası çok iyi dönemler geçirmiyor sıkça da bunu dile getiriyorum ama o başka, Muslera 'nın takımdan gitmesini kesinlikle istemem ama artık bize gerçek Muslera 'yı izletmesi gerekiyor
Donk inşallah sözleşmesi 1 yıl daha uzamaz diyorum artık
Selçuk zaten senelerdir gitmesi gereken adamların başında geliyor ama inşallah 6 ay sonra yollarımız ayrılacak

Yani +30 yaş üzeri adamların çoğunu temizleyeceğiz kadrodan Muslera ve Nagatomo kalsa kalsa Fernando kalır gibi yoksa yazın Mariano/Maicon 'un filan kalacağını hiç zannetmiyorum ...

Ulan ne nankörsün .. hadi desen ki formu baya bi düştü fln neyse tartışılır .. bence ilk başlardaki nandoyu göremiyorum

Ama eleman fln böyle değersiz yazman o kadar saçma ki .. adam az mi senin de taraftar olarak g... kurtardı ? Tabi bu kulübün taraftarı olarak sayıyorsan kendini

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ya geçin bu nankörlük mankörlük ayaklarını babasının hayrına kurtardı sanki o topları 4m para alıyor senede kurtarsın 1 zahmet
son 2 senedir rezalet olması da cabası

Belhandayı beğen beğenme... Benimde bir iyi bir kötü bulduğum maçlar oldu ama asıl büyük tehlike şu anda çok fazla anahtar pozisyonda oyuncumuzun olmaması.
Umarım yanılırım ama kış transfer döneminde bu kadar ilk 11 oyuncusu gönderip başarıyı yakalayan takım hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa hatırlatsın sevinirim.
Çok iyi oyuncular bile alsak ben gerçekten facia bekliyorum 2.yarı...
Dedimya... Umarım yanılırım
belhanda anahtar oyuncu değil,takımdaki tek klas oyuncu feghouli oda sezon sonu gitsin diyorum ben hatta onyekuru bile anahtar oyuncu sayılır belhandanın yanında çok maçın kilidini tek başına açabilir ki beğenilmemesine rağmen bunu söylüyorum..
bunların dışında bu hamleyi yapmaya mecbur kaldık teker patladı öyle düşünelim ya patlak tekerle gitcez yada tekeri değiştirme riskini göze alcaz yola uyumlu mu falan düşünmeden,zaman kaybederiz diye düşünmeden..
iyi oyuncu alırsak şuanki takımın şampiyon olma şansından daha fazla görüyorum ben şansımızı ilk yarı tam anlamıyla faciaydı sadece 6-0 lık alanya maçını rahat seyrettim sanırım bundan kötüsü olamaz hocada böyle düşünüyor zaten..

Size 1.subat ne olacagini anlatim

Belhanda, serdar, eren, maicon vesaire kimse gitmez. Bu oyuncular simdi satis listesinde oldugu icin ve istenmedikleri icin oynamacaklar.

Forvet transferi ise olmaz, son gune laz hirbosu cikip 3 Forvet alacagiz diye sinirleri dahada hoplatir. Ve transferin son dk aspora baglanip beni yanlis anladiniz ben yazin alacagiz dedummm diye bizimle tam kafa bulacak.

Terim isyan edecek, istedikleri olmadi diye takimi iyice sabote edip, ust uste maglubiyetler alacak.

Cengiz ise makam ziyaretlerine devam eder.

Biz ise burda kufurun anasini aglatiriz.

Bence transfer nobeti yerine yeni yonetim nobeti baslatalim

and. kulubune cevirdiniz ulAn kulubu

Para için kalitesiz isimler gelecekse kimse transfer edilmesin. Takımın elle tutulur iki isminden birini satmak "ahmaklık"tır. Gördük Fenerbahçe'nin halini o duruma mı düşelim. Futbol kaliteli isimler ile oynanır. Ne idiğü belirsiz yabancılar ile değil, ayrıca Tarık'a sahip çıkıyorsun demedim.
yav abi etme 2 senedir o kaleciden daha çok zarar veren var mı takıma geleni alıyor içeri

Selam
Devamlı takip ediyorum eski bir üyeyim çok fazla yazmam ama dayanamadım.

Galatasaray’ın sadece Türkiye mücadele eden takım olarak görünmesinden nefret ediyorum, farklı kulvarlarda daimi mücadele ve başarı bizim için kaçınılmaz olmalı. uefa finalini canlı izledim yaşadığım duyguları anlatamam.

Marcoa bizim ligimize veya diğer kulvarlarımıza uygun bir oyuncu mu bilmiyorum hiç bir maçını tam izlemedim, ama bence değil (umarım haksız çıkarım)

Bu ara sezonda okadar çok oyuncu ile anlıdık ki rezalet bir durum bence bu
Yönetime güvenim 0 fatih hocaya güvenim tam
Umarım hagi gelmez şuan için yeterli değil bence
Sabırla bekliyorum hala ancak sınırdayım artık.
İyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt