Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.151
- 20.043
- 3.313
Bu Rhodolfo topu oyuna sokmada nasil?
..?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Rhodolfo topu oyuna sokmada nasil?
Heitinga mı?Candır can.
Semihi Chedjou ya bağla,yanına bir de Dany koy,Üstüne de Gökhan Zanı ekle,yine Heitinga etmez,yine etmez.
Kalede muslere,önünde Heitinga,solda Telles,Sağda Eboue,Çin seddi gibi olur defans.
Eğer bu transfer gerçekleşirse benim anladığım şu,Mancini Chelsea'yi geçmeyi kafasına koymuş.
Çünkü şu çok net.Biz burada kazansak da Chelsea deplasmanında dağılıcaz bu defansla.Bu tur orada geçilmez.Geçilmesi için Heitinga gibi adamlar şart.
Adil Rami,Lescott,Vidic,Vermaalen seç beğen al.
Heitinga candir
Adil Rami,Lescott,Vidic,Vermaalen seç beğen al.
Heitinga çok iyi olur. Bazı arkadaşlar boş boş konuşuyorlar kaç kere izlediyseler.
Ekstra olarak sağ bek olarakda oynuyor. İşimize çok yaracayak. Yeni bir Lugano olacak kendisi.
Tecrübesi ile Ujfalusi etkisi verecektir.
heitinga nedir ya??? aykut demir, serdar tasci, ömer toprak gibi isimleri kaptirip bunlardan kat kat daha kötü olan bi stoperi mi alacaklar
Adil Rami-Milan
Vermaelen-Arsenal vaz geçti
Vidic- sene sonu
Lescott- düşünülmüyor, City bırakmıyor gibi
Mancini acil istiyor, en çok da Rhodolfo çiki çiki'yi istiyor.
ben hiç bi yerde bu chedjou nun yılın stoper seçildiğini göremedim fransada.hatta en iyi 11 lerde bile yok.nerden uydurulmuş bu en iyi stoper lafı.herksin dilinde bu var ama kaynağı ne bunun,adı ortaya çıktığından beridirde diyorum,yok öle bişey çünki hiç bi yerde ismi bile geçmiyor yılın stoperiymiş.
Biz nasil stoper istiyoruz onu cozemedim?
Teke tek te agresif olan ve calim yemeyen mi?
Yoksa sadece lider mi olacak?
Yoksa cok hizli ve rakiple dovusecek tipten mi?
Heitinga falan genis alanda yakalandimi (kesin olur bizim sistemde) acayip rezil olur, hani Frank de Boer i hatirlayin, bize geldiginde, aynisi olur..
Bizde toplu defans yok, olmadigi icin, biraz kendi becerisi olan bir oyuncu lazim, Heitinga la olacak is degil, acayip agir oyuncu ve yanindakiler onun acigini kapatamazlar zaten..
Biz nasil stoper istiyoruz onu cozemedim?
Teke tek te agresif olan ve calim yemeyen mi?
Yoksa sadece lider mi olacak?
Yoksa cok hizli ve rakiple dovusecek tipten mi?
Heitinga falan genis alanda yakalandimi (kesin olur bizim sistemde) acayip rezil olur, hani Frank de Boer i hatirlayin, bize geldiginde, aynisi olur..
Bizde toplu defans yok, olmadigi icin, biraz kendi becerisi olan bir oyuncu lazim, Heitinga la olacak is degil, acayip agir oyuncu ve yanindakiler onun acigini kapatamazlar zaten..
Biz stoper alacagimiza once alan savunmasini ogrenmeliyiz ve topa daha agresif olmaliyiz ki calim yemiyecek defans oyunculari. Yoksa bunu al sunu sat la cozum gelmiyor, oyle olsa zengin kulubler istedigi adami alip hic gol yemezlerdi dimi.
3 özelliği de kendinde barınacak biri olmalı.
3 özelliği de kendinde barınacak biri olmalı.
Thiago Silva