Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heitinga mı?Candır can.

Semihi Chedjou ya bağla,yanına bir de Dany koy,Üstüne de Gökhan Zanı ekle,yine Heitinga etmez,yine etmez.

Kalede muslere,önünde Heitinga,solda Telles,Sağda Eboue,Çin seddi gibi olur defans.

Eğer bu transfer gerçekleşirse benim anladığım şu,Mancini Chelsea'yi geçmeyi kafasına koymuş.

Çünkü şu çok net.Biz burada kazansak da Chelsea deplasmanında dağılıcaz bu defansla.Bu tur orada geçilmez.Geçilmesi için Heitinga gibi adamlar şart.

3-5-2 oynadığımız sürece chelsea değil heryerde dağılma ihtimalimiz var.

Heiting olmaz. Zaten genel anlamda pek iyi olmayan bir oyuncu. Bizim takimda inanilmaz zorlanir. Takim savunmasi denen birsey yok, birde 3lü savunma, aman allahim..

Adil Rami-Milan

Vermaelen-Arsenal vaz geçti

Vidic- sene sonu

Lescott- düşünülmüyor, City bırakmıyor gibi

Mancini acil istiyor, en çok da Rhodolfo çiki çiki'yi istiyor.

Ben bilmem Alpay.Ya bunlardan birini alalım yada hiç almayalım.Rhodolfo,Heitinga filan kesmez bizim takımı.He alacaklarsa Dede'yi o ayrı konu.Bizim takım da Miranda etkisi yapar.

ben hiç bi yerde bu chedjou nun yılın stoper seçildiğini göremedim fransada.hatta en iyi 11 lerde bile yok.nerden uydurulmuş bu en iyi stoper lafı.herksin dilinde bu var ama kaynağı ne bunun,adı ortaya çıktığından beridirde diyorum,yok öle bişey çünki hiç bi yerde ismi bile geçmiyor yılın stoperiymiş.

iyi kazik attilar menejerler

milyon tane yabanci stoper varken biz niye gidip hep vasat vasat adamlari aliyoruz acaba? bizim buldugumuz ve aldigimiz adamlari neden kimse istemiyor??

dünyada stoper yokmus gibi iki tane allahin kamerunlusu dany chedjou'yu bulmak büyük is

bir sürü kanat dururken (özellikle ingiltere'de baya iyi kanatlar varken) gidip amrabat'a 8 milyon veriyoruz?

eger hajrovic türk pasaportunu alamazsa (ki alamaz gibi duruyor) neden daha kaliteli bir yabanci kanat alinmadi?

alex telles'te tutmazsa cok büyük sorunlar var demektir

Be2afN8CQAAL_8H.jpg

Salih forumu okumus.:asd:

Biz nasil stoper istiyoruz onu cozemedim?

Teke tek te agresif olan ve calim yemeyen mi?

Yoksa sadece lider mi olacak?

Yoksa cok hizli ve rakiple dovusecek tipten mi?

Heitinga falan genis alanda yakalandimi (kesin olur bizim sistemde) acayip rezil olur, hani Frank de Boer i hatirlayin, bize geldiginde, aynisi olur..

Bizde toplu defans yok, olmadigi icin, biraz kendi becerisi olan bir oyuncu lazim, Heitinga la olacak is degil, acayip agir oyuncu ve yanindakiler onun acigini kapatamazlar zaten..

Biz stoper alacagimiza once alan savunmasini ogrenmeliyiz ve topa daha agresif olmaliyiz ki calim yemiyecek defans oyunculari. Yoksa bunu al sunu sat la cozum gelmiyor, oyle olsa zengin kulubler istedigi adami alip hic gol yemezlerdi dimi.

Heitinga falan genis alanda yakalandimi (kesin olur bizim sistemde) acayip rezil olur, hani Frank de Boer i hatirlayin, bize geldiginde, aynisi olur..

Bizde toplu defans yok, olmadigi icin, biraz kendi becerisi olan bir oyuncu lazim, Heitinga la olacak is degil, acayip agir oyuncu ve yanindakiler onun acigini kapatamazlar zaten..

Stoper fln istemiyorum.

Ilk sistem düzelsin, takim savunma anlaminda seviye atlasin. Ondan sonra SADECE POZISYON BILGISI YÜKSEK OLAN BIRI ALINSIN.

En etkili defans TAKIM HALINDE yapilir. Cok kosmana bile gerek kalmaz.

Biz stoper alacagimiza once alan savunmasini ogrenmeliyiz ve topa daha agresif olmaliyiz ki calim yemiyecek defans oyunculari. Yoksa bunu al sunu sat la cozum gelmiyor, oyle olsa zengin kulubler istedigi adami alip hic gol yemezlerdi dimi.

3 özelliği de kendinde barınacak biri olmalı.

Benmi yanlis duydum? Sinan Engin gelecek sezon Galatasaray Avrupa'ya gidemeyeckmis konusuluyor dedi.. Ne alaka? Bunu ben gecende okumustum. UEFA finansal acidan iyi durumda olmadigimiz icin sezon sonu cakabilirmis deniliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt