Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Bunların tamamını forumda tahmin edemeyecek yok zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FFP varken kiralik asklar ile sampiyonluktan sampiyonluga kosacagiz. Gelecek 3 sene buna alisin artik rengolar
Kaynak?Abdurrahim Albayrak Falcao ile beraber döner. O iş bitti Falcao Galatasaray'ın futbolcusu geri dönüşü olmaz.
Abdurrahim Albayrak Falcao ile beraber döner. O iş bitti Falcao Galatasaray'ın futbolcusu geri dönüşü olmaz.
Süreç onu gösteriyor.Kaynak?
Bunların tamamını forumda tahmin edemeyecek yok zaten.
baba bakayoko gelirse ne dersin
Raporladim o haldeSüreç onu gösteriyor.
Josef Perşembeden önce açıklanmaz.Falcao Galatasaray'ın da kaptanı olacak diyebilir miyiz?
Mehmetin topalini değil ozcanini almaliyiz.Ayrıca 6 numara için çok uzağa gitmeye gerek olmadığına inanıyorum. Kayseri deki Mensah ile Seri nin çok uyumlu olacağını düşünüyorum. M Topal da iyi bir yedek olarak düşünülebilir. Diagne ve Mirtoglou satılırsa forvete Falcao ile scout genç bir forvet muazzam olur. (Samatra gibi)
Amerikan Başkanı dahil herkese haber verebilirsin.Raporladim o halde
Evet. Hasan Şaş girince Hasan sol, Okan sağ tarafa geçer.@Keramettin TANRIVERDİ abi emre okan ve suat üçlüsünde suat önlibero emre ve okan sağ ve sol iç mi oynuyordu
Rodop söylemişti. Dün maçta da yoktu.Abdurrahim abinin fransa da olduğunu kim biliyor? Bana sallama gibi geldi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao : ''Şu anda, seçeneklerime, tekliflerime bakmam gerektiğini düşünüyorum. Hala bir yıllık kontratım var ve işler şimdilik karmaşık. Umarım ben ve Monaco kulübü için kısa sürede en iyi çözümü buluruz.''Gunaydin millet bence belhanda tam 8 numara sut haric bu dediklerini yapabiliyor heledr cift 8 seri ile daha basarili olur ucuncu 8 mi lazim tam bir 6 mi lazim o kararda hocaninBen Seri'yi daha once 90dk izlemedim..Ama dunku gordugum adam cok stabil geldi..Benim 8 numara beklentim verkaclarla defansi ortadan acan,calim ve sut gucu iyi bir oyuncu..Bunlari yapabilir mi bilmiyorum
Bencede almaya gittiAbdurrahim Albayrak Falcao ile beraber döner. O iş bitti Falcao Galatasaray'ın futbolcusu geri dönüşü olmaz.