Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca 6 numara için çok uzağa gitmeye gerek olmadığına inanıyorum. Kayseri deki Mensah ile Seri nin çok uyumlu olacağını düşünüyorum. M Topal da iyi bir yedek olarak düşünülebilir. Diagne ve Mirtoglou satılırsa forvete Falcao ile scout genç bir forvet muazzam olur. (Samatra gibi)

Yusuf yazıcı da gittigini açıklamış,29 yaşındayım bizim açımızdan gördüğüm en rekabetsiz lig baslamak uzere,ulan tek kale top oynayacağız gibi görünüyor.

Ayrıca 6 numara için çok uzağa gitmeye gerek olmadığına inanıyorum. Kayseri deki Mensah ile Seri nin çok uyumlu olacağını düşünüyorum. M Topal da iyi bir yedek olarak düşünülebilir. Diagne ve Mirtoglou satılırsa forvete Falcao ile scout genç bir forvet muazzam olur. (Samatra gibi)
Mehmetin topalini değil ozcanini almaliyiz.
Kayseri o adami zaten 4 milyona falan almışken bize 8e çakar o paraya da değmez.

Peki kalmak istedin mi?

Falcao : ''Şu anda, seçeneklerime, tekliflerime bakmam gerektiğini düşünüyorum. Hala bir yıllık kontratım var ve işler şimdilik karmaşık. Umarım ben ve Monaco kulübü için kısa sürede en iyi çözümü buluruz.''

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben Seri'yi daha once 90dk izlemedim..Ama dunku gordugum adam cok stabil geldi..Benim 8 numara beklentim verkaclarla defansi ortadan acan,calim ve sut gucu iyi bir oyuncu..Bunlari yapabilir mi bilmiyorum
Gunaydin millet bence belhanda tam 8 numara sut haric bu dediklerini yapabiliyor heledr cift 8 seri ile daha basarili olur ucuncu 8 mi lazim tam bir 6 mi lazim o kararda hocanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt