Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
sonra yalanladı kendiRodop söylemişti. Dün maçta da yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonra yalanladı kendiRodop söylemişti. Dün maçta da yoktu.
Yusuf yazıcı da gittigini açıklamış,29 yaşındayım bizim açımızdan gördüğüm en rekabetsiz lig baslamak uzere,ulan tek kale top oynayacağız gibi görünüyor.
Falcao: ''Şu anda sadece teklifleri değerlendirdiğimi söyleyebilirim. Hepsi bu. Bir profesyonel gibi davranacağım. Ama bütün bunların çabucak çözülmesini istiyorum.''Bevzat sonradan dedi monacoya uctusonra yalanladı kendi
Dun maçı kazandık ama ben oyunu hiç beğenmedim çok yavaş oynuyoruz sezon başı diye olabilir ama geçen sene de topsuz adamlar yerlerinde bekliyordu bu senede durarak oynuyorlar.
Donk iyi niyetli ama olmaz ligde bile sorun olur.Cok yavaşlatıyor topu alıp pas atana kadar 10 saniye geçiyor.
Forvet olmadığı için oyunu rakip sahaya yikamiyoruz deplasman maçlarında bu bizi üzer.Top tutacak pas trafiğine katkı sağlayacak ayağı düzgün ve hava topu alabilecek bir forvet yani falcao lazim.
Yönetim Twitter'dan kavga etmek ve mesaj vermek yerine acilen bunları halletsin yoksa Denizli deplasmanı zorlu geçer
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Kaplan da dedi belki de rodopa kızdılar söyledi diye öyle bir şey demek zorunda kaldı ya da tüm gazeteciler rodop'a inandıBevzat sonradan dedi monacoya uctu
Mehmet Özcan' ı tanıyor musun, yeterince izledin mi; yoksa konuşulanlara göre ezbere yorum mu yapıyorsun?!..Mehmetin topalini değil ozcanini almaliyiz.
Kayseri o adami zaten 4 milyona falan almışken bize 8e çakar o paraya da değmez.
Geldi mi la geldi mi . Bi an adrenaaalin patlaması yaşadımGunaydin Falcao'yu bekleyen renktaslarim![]()
![]()
Ben az izledim alıcı gözle mehmete odaklanmadım ama göze çarpıyordu Hasan Hüseyin kayseriye gelmeden dorukhandan fazla oynuyorduMehmet Özcan' ı tanıyor musun, yeterince izledin mi; yoksa konuşulanlara göre ezbere yorum mu yapıyorsun?!..
Yanlış anlama, ciddi soruyorum. Profil olarak iyi görünüyor, öyle bir futbolcuya çok ihtiyacımız var ve ES tümüyle batık durumda iken transferi zor olmamalı...Ancak ilginçtir, bizzat izleyip yorum yapana rastlamadım...
Milan a giden her topçu yu iq testine sokacaksın. Yüzde 80 gerizekalı çıkacağına eminim.milan bennaceri almış 16 ya