Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın dostlar
Yusuf yazıcı da gittigini açıklamış,29 yaşındayım bizim açımızdan gördüğüm en rekabetsiz lig baslamak uzere,ulan tek kale top oynayacağız gibi görünüyor.

benim de teçrübelerim ne kadar iyi kadro kurarsak kuralım diğer takımların yarışın içinde tutmak için TFF elinde geleni yapar.... bu yüzden lig hiç de kolay geçmiyecek haksızlıklar karşısında yine çıldıracaz

- Galatasaray veya Valencia hakkında konuşuyoruz, tercihiniz hangisi olacak?

Falcao: ''Şu anda sadece teklifleri değerlendirdiğimi söyleyebilirim. Hepsi bu. Bir profesyonel gibi davranacağım. Ama bütün bunların çabucak çözülmesini istiyorum.''

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dun maçı kazandık ama ben oyunu hiç beğenmedim çok yavaş oynuyoruz sezon başı diye olabilir ama geçen sene de topsuz adamlar yerlerinde bekliyordu bu senede durarak oynuyorlar.

Donk iyi niyetli ama olmaz ligde bile sorun olur.Cok yavaşlatıyor topu alıp pas atana kadar 10 saniye geçiyor.

Forvet olmadığı için oyunu rakip sahaya yikamiyoruz deplasman maçlarında bu bizi üzer.Top tutacak pas trafiğine katkı sağlayacak ayağı düzgün ve hava topu alabilecek bir forvet yani falcao lazim.

Yönetim Twitter'dan kavga etmek ve mesaj vermek yerine acilen bunları halletsin yoksa Denizli deplasmanı zorlu geçer

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değişen hiçbirşey yok.Neredeyse lig başlayacak hala çok eksikler var.
Donk konusunda zaten burada anlamadığım şekilde çok fazla hayranlık mevcut.

Ama şurası bir gerçek.Bu takım sahay iyi yayılamıyor.Transferler tamamlansa bile bu şekilde sahaya yayılırsak sıkıntı büyük.Bunu hocanın artık çözmesi gerekiyor.
ileri uçtaki forvet hayvan gibi tek başına koşuyor.rakip çok rahat kırıyor o presi.Takım olarak sahaya iyi yayılıp doğru presi yapmak gerekiyor.
Pana bile bizden daha organizeydi.

Mehmetin topalini değil ozcanini almaliyiz.
Kayseri o adami zaten 4 milyona falan almışken bize 8e çakar o paraya da değmez.
Mehmet Özcan' ı tanıyor musun, yeterince izledin mi; yoksa konuşulanlara göre ezbere yorum mu yapıyorsun?!..

Yanlış anlama, ciddi soruyorum. Profil olarak iyi görünüyor, öyle bir futbolcuya çok ihtiyacımız var ve ES tümüyle batık durumda iken transferi zor olmamalı...Ancak ilginçtir, bizzat izleyip yorum yapana rastlamadım...

Chelsea, Frank Lampard'ın bu sezon kadrosunda düşünmediği Tiemoue Bakayoko ve Danny Drinkwater'a gelecek kiralama tekliflerini değerlendirecek. (Telegraph)

Mehmet Özcan' ı tanıyor musun, yeterince izledin mi; yoksa konuşulanlara göre ezbere yorum mu yapıyorsun?!..

Yanlış anlama, ciddi soruyorum. Profil olarak iyi görünüyor, öyle bir futbolcuya çok ihtiyacımız var ve ES tümüyle batık durumda iken transferi zor olmamalı...Ancak ilginçtir, bizzat izleyip yorum yapana rastlamadım...
Ben az izledim alıcı gözle mehmete odaklanmadım ama göze çarpıyordu Hasan Hüseyin kayseriye gelmeden dorukhandan fazla oynuyordu

Donk 6 icin fena oyuncu degil aslinda vu fizikle bu kadar temiz ayagi ile.chelsea de oynasa transfer ediyor olsak ortalik yikilirdi belkide hoca ic sahada nispeten kolay maclarda 3 8 ile oynayip digerlerinde 6 olarak donkla oynayacak belkidr bir 10 numara alicak Fatih Terim surprizleri sever

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt