Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müsap boş yapma diyorum sadece

Ne geçiyor milleti kekleyince eline ? Ciddi diyorum eğleniyor musun ?
Ne diyorsun olm sen? Neden kekliyim Manyakmisin sen? Asil bu olaylarin Babasi sensin. Kekleme islerin. Ben gorduklerimi paylasiyorum bos yapma

Aston villa haberleri balon diyenler var
Ne yani forumun en çok güvendiği Setenle Naci de mi kolpacı oldu şimdi

Boşu boşuna olumsuzluk yaratıyorsunuz , artık bilerek mi yapıyorsunuz yoksa totem mi yapıyorsunuz bilemiyorum ama iş monaconun forvet almasına kalmışsa hayırlı olsun , koskoca monacu bu 1 milyar gelir elde etmiş PSGnin olduğu ligde şampiyon olmuş bir takım abdurrahim yönetmiyor bu takımı en kötü altyapıdan birini koyar oynatır

Diagne yarın kesinleşir gibi geliyor. Diagneden gelen parayla falcaoya bonservis öderiz. 3 milyon içerdeydik 3 te falcao versek 6. 10 gelse mehmet özcanı alıp bakayokoyu kiralasak tadından yenmez. Birde marianoyu elden çıkarıp yerine daha iyi bir bek bulsak delirebilirim.
Marisno kadar teknik mariano kadar asist yapan bi bek zor bulurdun hersey devans degil Nagotomu iyi defans yspiyor zaten

Boşu boşuna olumsuzluk yaratıyorsunuz , artık bilerek mi yapıyorsunuz yoksa totem mi yapıyorsunuz bilemiyorum ama iş monaconun forvet almasına kalmışsa hayırlı olsun , koskoca monacu bu 1 milyar gelir elde etmiş PSGnin olduğu ligde şampiyon olmuş bir takım abdurrahim yönetmiyor bu takımı en kötü altyapıdan birini koyar oynatır
şey gibi mi iş juventusun sol bek almasına kaldıysa asamoah hayırlı olsun?

der-fc-schalke-ist-offenbar-an-stuermer-silas-wamangituka-vom-franzoesischen-zweitligisten-paris-fc-interessiert-der-19-jaehrige-kongolese-wird-sich-in-der-kommenden-woche-laut-le-parisien-und.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt