Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bu is olmaycak üzgünüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa degil orasini bilmem ama duyumculuk budur arkadss yeni isimler paylasmis
Sorloth is yapar mi ts de
Ne diyorsun olm sen? Neden kekliyim Manyakmisin sen? Asil bu olaylarin Babasi sensin. Kekleme islerin. Ben gorduklerimi paylasiyorum bos yapmaMüsap boş yapma diyorum sadece
Ne geçiyor milleti kekleyince eline ? Ciddi diyorum eğleniyor musun ?
Bu is olmaycak üzgünüm
Marisno kadar teknik mariano kadar asist yapan bi bek zor bulurdun hersey devans degil Nagotomu iyi defans yspiyor zatenDiagne yarın kesinleşir gibi geliyor. Diagneden gelen parayla falcaoya bonservis öderiz. 3 milyon içerdeydik 3 te falcao versek 6. 10 gelse mehmet özcanı alıp bakayokoyu kiralasak tadından yenmez. Birde marianoyu elden çıkarıp yerine daha iyi bir bek bulsak delirebilirim.
Deportivo'ya attı mı yav ben hatırlayamadım. Suat atmıştı şampiyonlar ligi ikinci turunda içerdeki maçta.Bence en güzeli deportivoya 25-30 mt den attığı aşırtmaydı, o golle kazanmıştık
pek yapmaz
Ne diyorsun olm sen? Neden kekliyim Manyakmisin sen? Asil bu olaylarin Babasi sensin. Kekleme islerin. Ben gorduklerimi paylasiyorum bos yapma
Ligue 2 deydi bu eleman demi izledim desem yalan olur ama bizim scoutlar izlemiş zaten bu adamı yeterli görseler 100defa alırlardı birde bize pişmemiş değilde en azından yarı pişmiş yada patlamaya hazır topçular lazım he eğer böyle adamlar alacaksakda başka takımlara kiralamalıyız
şey gibi mi iş juventusun sol bek almasına kaldıysa asamoah hayırlı olsun?Boşu boşuna olumsuzluk yaratıyorsunuz , artık bilerek mi yapıyorsunuz yoksa totem mi yapıyorsunuz bilemiyorum ama iş monaconun forvet almasına kalmışsa hayırlı olsun , koskoca monacu bu 1 milyar gelir elde etmiş PSGnin olduğu ligde şampiyon olmuş bir takım abdurrahim yönetmiyor bu takımı en kötü altyapıdan birini koyar oynatır
Bu is olmaycak üzgünüm