Ahshahhaah abdurrahman çelebiyide bulurmusun reis sana zahmet kfkdkdfkAyşegül feykiyle burada milleti kandırmadın mı ? Kandırdın
O resimle de yine kandırmaya çalıştın
Bu gece felç geçiren biri sensin bence aynen yat uyu iyi gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahshahhaah abdurrahman çelebiyide bulurmusun reis sana zahmet kfkdkdfkAyşegül feykiyle burada milleti kandırmadın mı ? Kandırdın
![]()
Transferts : la situation de Radamel Falcao freine Monaco dans sa recherche d'un attaquant
L'ASM travaille sur les dossiers Wissam Ben Yedder et Michy Batshuayi en attaque, mais reste suspendue à l'avenir du Colombien.www.lequipe.fr
Lequipe haber girdi çok önemli ama çeviremedim.
Fransızcayı fransızcaya çevirmişsin rengimLeonardo Jardim, Radamel Falcao (ortada) ayrılana kadar yeni ve tanınmış bir golcüyu karşılamayacak. (F. Porcu / Takım)
Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum
bu haberde monaconun golcü alması için falcaonun ayrılması gerekiyor diye yazıyor
Fransızcayı fransızcaya çevirmişsin rengim
Aysegul fake ile kandirmak derken? Malmisin sen? Adminlere yollayip onay alip yazdim herhaldeAyşegül feykiyle burada milleti kandırmadın mı ? Kandırdın
son habere göre falcao gidince forvet bakacaklarmışsantrafor gelince mi falcaoyu bırakacaklar
alcaoyu bırakınca mı santrafor alacaklar
işte bütün mesele bu
Aysegul fake ile kandirmak derken? Malmisin sen? Adminlere yollayip onay alip yazdim herhalde
Resim de Kandirmak ile ne alaka? Sen git bi kandirmak nedir oku anla ondan sonra yaz .
Kesin yaşanmıştır.Falcao'nun yıllık 8 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen Monaco, menajer Jorge Mendes'e bir şart koştu:
"Falcao'yu bırakıyoruz ama sen de bize bedelsiz, daha ucuz ve iyi bir golcü bulacaksın."