Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lequipe haber girdi çok önemli ama çeviremedim.

Leonardo Jardim, Radamel Falcao (ortada) ayrılana kadar yeni ve tanınmış bir golcüyu karşılamayacak. (F. Porcu / Takım)

Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

bu haberde monaconun golcü alması için falcaonun ayrılması gerekiyor diye yazıyor

Yani mantıklı olan da o zaten monaco her türlü forvet bulur zaten de yıllık 8m alan oyuncun elde kaldıktan sonra bir tane daha yıldız golcü alıp yıllık 6-7 vermenin ne anlamı var ? Önce yollar sonra alır iyi birini.Pellegri de zaten bu sene daha çok şans bulur

Forumda biri yazmıştı izleyen var mı bilmiyorum ama sorun imaj hakları ve bonservis detaylarıymış Ilgaz çınar öyle söylemiş.Mantıklı olabilir çünkü

bu haberin kaynağı lequipe büyük ihtimal doğrudur

asıl haber linki burda fransızcası olanlar için

garip bir durumun içindeyiz

santrafor gelince mi falcaoyu bırakacaklar

alcaoyu bırakınca mı santrafor alacaklar

işte bütün mesele bu

Elneny acayip temposuz geldi gözüme. Detayli izleyen var mi bilmiyorum ama topu alacak da dönecekte pas verecekte ohoo acayip uyuşuk gibi. Bide ikinarak topu atıyormuş gibi ayaklarina odaklanarak izlerseniz görebilirsiniz.

Bakayoko olmuyorsa Schneiderlin e varim ben. Elneny e içim ısınmıyor beklentimi karşılayamıyor bu isimlerin yanında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne bela çıktı bu Monaco.

Falcao'da sorun olduğunu düşünmüyorum. Bonservis mi talep ediyorlar, forvet alamadıkları için mi süreci uzatıyorlar anlayamadım.

Ayşegül feykiyle burada milleti kandırmadın mı ? Kandırdın

O resimle de yine kandırmaya çalıştın

Bu gece felç geçiren biri sensin bence aynen yat uyu iyi gelir
Aysegul fake ile kandirmak derken? Malmisin sen? Adminlere yollayip onay alip yazdim herhalde

Resim de Kandirmak ile ne alaka? Sen git bi kandirmak nedir oku anla ondan sonra yaz .

Ben kaçtım beyler, sabah ola hayrola! Falcao KAP gelir yarın inşAllah..

Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

Aysegul fake ile kandirmak derken? Malmisin sen? Adminlere yollayip onay alip yazdim herhalde

Resim de Kandirmak ile ne alaka? Sen git bi kandirmak nedir oku anla ondan sonra yaz .

Ulan modsun diye senin hakaretlerini mi çekeceğiz malın önde gideni asıl sensin

Ayşegül feykinin kimler tarafından açıldığını sende biliyorsun ama burada kendini iki yüzlülüğe vuruyorsun ya sen nasıl bir karaktersin(!) kendini bir sorgula derim

Hayırlı nöbetler beyler. Birbirinizi kırmayın uyduruktan konular için.

Falcao'nun yıllık 8 milyon Euro'luk maaşından kurtulmak isteyen Monaco, menajer Jorge Mendes'e bir şart koştu:

"Falcao'yu bırakıyoruz ama sen de bize bedelsiz, daha ucuz ve iyi bir golcü bulacaksın."
Kesin yaşanmıştır.

Monaco Falcao'yu gönderip forvet alacak olsa geçen hafta iş bitmişti. Belli ki almadan göndermek istemiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt