Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu monaco kaç aydır neden forvet almadı bu hafta lig maçı var adamların.Para sıkıntıları da yok.Eğer isimiz bunlarin forvet transferine kaldiysa bekleyip bekleyip bide Diagne merhabalar aq olmasın

elneny iyi transfer olur da ,sadece adamın teki elneny Galatasaray'a diye twit atmış.bakayoko hakkında onlarca haber cıktı bu kadar konusulmadı.iyi bi kaynak avrsa getirin konusalım ama yok elneny hakkında kaynak öyle

Yav bizim sözde Galatasaraylı zenginler niye bu kadar cimri arkadaş üstelik baya baya reklam yapma şanslarıda varken gereksiz gayrimenkul alacağına git kulübe yardımda bulunsana kardeşim tam bir win win durumu

"Monako, Wissam Ben Yedder ve Michy Batshuayi'yle ilgileniyor. Edin Džeko seçeneği çok pahalı olarak kabul edildi. Ancak Monako, bir forvet almadan önce Falcao'nun ayrılmasını beklemeli." (Lequipe)

Falcao, geçtiğimiz günlerde Monaco'dan ayrılmaya hazır olduğunu açıkladı. Monaco Falcao'nun yerine Batshuayi ve Ben Yedder'le ilgileniyor. Sevilla'lı Ben Yedder transferi için, Monako'lu Rony Lopes takası gündeme gelebilir."

"Monako, Ben Yedder ve Batshuayi'yle ilgilenmeye başladı. Vize sorunlarını çözünce gelmesi beklenen Onyekuru'dan sonra, Falcao'nun yerine Dzeko gündeme geldi, ancak Falcao'yla yaşıt ve 20m € olduğu için artık seçenek değil. Ben Yedder için Rony Lopes takası gündeme gelebilir."

bu haberleri gördünüz değil mi....falcaoyu almamızı bekliyolar.verelim 3 milyon bonservisi
5 istiyorlarmış dün Timurlenk demişti bugün de Lequipe

Biz bu yönetime rağmen şampiyon olduk.Başakşehirin mallığı olmasa zor görürdük şampiyonluğu.özellikle transfer dönemlerinde şampiyon olmamak için ellerinden geleni yaptılar.Dua etsinler Fatih terime..yıllardır atılan kazıklar bu dönemdede var.Transfer sezonu bitsin bunlardanda bahsederiz.

Yahu fenerden banene. Beter olsun K.O.Ç..

Galatasaraya başkan olduysan sponsoruda bulacaksın.
Fener veya bjkye sponsor bulmakla Galatasaraya sponsor bulmak bir mi.arada çok ciddi marka değeri farkı var.Bunu bile değerlendiremiyoruz.
Galatasaraya başkan oluyorsan potansiyeli harekete geçir.
Zengin iş adamları sponsor olmuyor.Savunma bu mudur yani.

Senelerdir Galatasarayı takip ederim.Taraftarın genel düşüncesi hep aynı.Başkan ve yöneticiler eleştirildiğinde yetersiz bulunduğunda ssanki Galatsaraya söz söylüyormuş gibi savunmaya geçiliyor.Yahu tam tersi burada Galatasarayın iyiliği için sözler söyleniyor.

Adnan polat döneminde polat çok ciddi eleştirilmesi gerekirken aynen bu dönemde olduğu gibi millet polat fanatikliği yapıyordu.
Ondan sonra aynı kişiler iş işten geçtikten sonra polata küfür etmeye başladı.değişen hiçbirşey yok.Skora göre yorumlama şekli..polat zamanındada şampiyon olmuştuk.

Aslında bu tartışmayı uzatmanın anlamı yok.
Başkan ve yönetimi ben yetersiz buluyorum.Galatasaray daha iyilerini hakediyor.
Bu arada başakşehirin mallığı sayesinde biz şampiyon olduk da bjk fener trabzon falan niye olamadı bu yönetim olmadan şampiyon? Zaten herkes birilerinin mallığı sayesinde şampiyon olmuyor mu? Saçma sapan argümanlar bunlar... Sen yapılan bir ton haksızlığı da görmüyorsun ozaman geçen sene... fener maçları bursa maçı falan hakem hataları ile kaybettiğimiz puanlar ne peki? 17 takım bize oynarken alındı bu şampiyonluk.Kalkmışsın başakşehirin saçmalaması diyorsun. başakşehirin kollandığı gibi biz kollandık mı acaba?

Ben izledim de sende gelince izlersin artık

ulan çok bilmiş yaptığın analiz falso bir kere izlemiş olsan bile, hem oyun görüşü fena değil diyorsun

hem sadece yana geriye oynar diyorsun

herifin zihnini mi okuyorsun da oyun görüşünün fena olmadığını değerlendirebildin madem riskli pas kullanmıyor hiç

Arsenal falan bizden fersah fersah iyi takım. Oranın " çöpü" burada gayet iş yapar. ha başka alternatif varsa daha iyi olur

Elneny boş bir oyuncu fernandodan sonra skandal olur iyi oyuncu diyenleri engelleyin

Yav kardeşim şu walace neden yoklanıyor adam Brezilya milli takımı görmüş sonuçta sorunlu biri olsada Fatih terim adam eder üstelik bonserviside ucuz olur nasıl düşünülmez tam bir fırsat transferi

Elneny çokta kötü oyuncu değil. Pas oyunu için ideal bir oyuncu. Pas yüzdesi %92. Hucumda da efektiftir. Basel zamanında gol asist sayısı iyiydi. Arsenal de kısıtlı zaman aldı. Bu yüzden net konuşamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt