Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao dışında hiç bir oyuncu ile ilgelenmiyoruz bence şu anda.

Diğer oyunculara ayrılacak kaynak yok, olsa zaten falcao bonservisi verir alır yönetim kendini kurtarır.

Diagne veya başka bir adam gitmeden hicbir adam gelmez. Kiralık mi. Epl den şuanda oyuncu alamazsın bence ayrıca, transfer dönemi kapanacak sonra takımlar karar verecek elden cikartaciklarini. Bonservissiz çıkmazlar, genç orta sahaları kiralarlar.

Bugun ve yarın bişey olmazsa, bayram sonrası görüşürüz..

Dünde yazdım Manako çok :dans: bir kulüp. Bu :dans:lar oyuncu alacağı takıma elimde Falcao var onu satabilirsem alacağım diyerek o tarafa karşı pazarlıkta elini güçlü tutuyor, bize de oyuncu bulmam lazım önce diye bonservis vermemize zorluyor. Kimse koskoca monako 3e 5 e mi bakar demesin. Bunlar bakar hatta 500K ya bile bakar. Ama bize karşı blöfü kazandılar bizimkiler bonservis verecek, sonra bakın Manako alacağı santraforu arkasından hemen nasıl açıklıyor.

Evet ama bizim bu islere girecek lüksümüz yok. Olsa al birsey demem.

Ama bunun icin finansal yapin saglam olacak. Ondan sonra prestij islerine gireriz.

Aksi halde kumar olur.

Kumarı ontiverolarla oynadık zamanında. Falcaodan ne alacağın belli. İyi futbol iyi topçularla oynanır . Yönetim şimdiye kadar maaş skalasını güzel yerde tuttu.Takımında maç alacak yıldız olmalı şart. Bizim de maaş konusunda sıkınıtımız yok.

Falcao kalsin 1 yil Monacoda, alsin 8 milyonu..
Peki ondan sonra?

Hangi kulüp 34 yasinda olan adama 5 milyon verir Avrupada? 10 milyon demek bu Avrupada.

Bu yüzden bile 3 milyona razi olmali 3 yillik.

Biz cok aldaniyoruz bu yildiz olayina. Yasli yildizlara kimse bu paralari vermiyor, hepsinin bakis acilari degisti.

Sadece Türkiye sabit kaldi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fernando'nun görevi skora katki mi adam ÖN LIBERO ;D

Lütfen biraz mantikli yorumlar atalim. Herkes skora katki yapsin da defansi kim yapacak? FT mi? Oyunu kim acacak? Kim alan kapatacak? Savunmayi ve takimi yönlendirecek?
kusura bakma.
GS orta sahasında oynayan bir oyuncunun az da olsa skora katkısı olmalıdır.
Melo da 6 numara idi hatırlarsan...
kimseden melo etkisi beklenemez ama sıfır etki de beklenmemeli.

NANTES Nantes Genel Menajeri Franck Kita: "Basının aktif olduğu bir zamanda böyle haberlerin çıkması normaldir. Mitroglou gibi ismini vermediğim futbolcular hakkında cevap veremem.''

Karar verdim Elneny iyi oyuncu fakat bizim kadroya uymuyor. Elneny olması için Belhandayı yollayıp Banega gibi bir adam almak şart. Wanyamaya ağırlık vermemiz şart, sakatlığı ne durumda acaba

Yahu bu diagneyi neden satmaya çalışıyoruz Galatasaray 10 milyon e zarar eder ama batmaz. Gönder a 2 ye , her ters hareketinde bas yüklü para cezalarını 4 yil mi kontratada as takımı gösterme futbol hayatını bitir bu salağın .. İnsanı deli ediyor ya.
al sat olayında paraya çevirmeye çalışıyoruz..

Aslında oturup ağlamalıyız Onyekuru'nun parasını gittik bi futbol özürlüye verdik..

Bu adamı aldığımıza mı üzülelim.. Onyekuru'yu kaçırdığımıza mı.. paraya mı..

Kaybımız çok büyük oldu..

Dünde yazdım Manako çok piç bir kulüp. Bu ibnetorlar oyuncu alacağı takıma elimde Falcao var onu satabilirsem alacağım diyerek o tarafa karşı pazarlıkta elini güçlü tutuyor, bize de oyuncu bulmam lazım önce diye bonservis vermemize zorluyor. Kimse koskoca monako 3e 5 e mi bakar demesin. Bunlar bakar hatta 500K ya bile bakar. Ama bize karşı blöfü kazandılar bizimkiler bonservis verecek, sonra bakın Manako alacağı santraforu arkasından hemen nasıl açıklıyor.

Bizden öğrenmişler. Oyuncu satarsam bonservis veririm

Şimdi biz diagneyi satmadan oyuncu alamıyoruz.
Falcao gitmeden Monaco alamıyor.

Ozaman diagne>falcao :-)

bu arada habib diallo = diagne

Karar verdim Elneny iyi oyuncu fakat bizim kadroya uymuyor. Elneny olması için Belhandayı yollayıp Banega gibi bir adam almak şart. Wanyamaya ağırlık vermemiz şart, sakatlığı ne durumda acaba
Belhanda kim gelirse gelsin gitmeli yoksa her maç el bombası gibi dolaşacak adam orta sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt